Articles d'opinióJaume Tomàs

Ens tornem a moure

Ara que per fi es comença a albirar el final de la pandèmia és el moment de retrobar certa normalitat i recuperar les dinàmiques de treball en presencial.

Per molt que les reunions telemàtiques que ens han imposat les restriccions per lluitar contra el SARS-CoV-2 ens han permès flexibilitzar la nostra relació amb el treball i amb el temps que hi dediquem, el valor afegit que aporten les reunions presencials pel que fa a l’intercanvi d’idees i a la generació de debat és encara, avui en dia, innegable.

És per aquest motiu que des de Demòcrates ens felicitem d’haver reprès, en presencial, la tasca de les comissions del partit, que ja fa més d’un any que tornàvem a tenir actives (centrades en els eixos temàtics de l’H23), però que només es podien reunir de manera telemàtica.

Així, militants i companys vam poder retrobar-nos dimecres passat a la seu de DA, al voltant d’una reunió temàtica per abordar la qüestió de la mobilitat nacional i per posar sobre la taula el debat sobre com millorar-la i fer-la més sostenible.

Aquesta reunió, que s’emmarca en el marc del treball dut a terme per la comissió d’Economia i Innovació, va comptar amb la presència d’uns ponents que ens van permetre tractar un tema d’especial interès i transmetre coneixements.

En aquest sentit, és d’agrair la feina i qualitat de les intervencions que van fer la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i el secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, que van saber sorprendre els assistents amb dades empíriques, i que van saber transmetre que, per abordar qüestions complexes, cal una multiplicitat d’accions encaminades a un mateix objectiu. Així com que cal la col·laboració institucional i de la societat civil.

En conclusió, la reunió va ser un èxit. Ho demostra, per exemple, el fet que molts de nosaltres ens plantegéssim, ja en sortir per la porta quan aquesta va acabar, modificar certs hàbits de mobilitat per tal d’aportar el nostre gra de sorra en la millora de la qualitat de l’aire que respirem i respiren els nostres fills.

 

Article del militant de Demòcrates, Eduard Tomàs, publicat al Diari d’Andorra l’1 de març del 2022.

Etiquetes: Articles d'opinió, Jaume Tomàs

Articles relacionats

Radicalització ciutadana
Andorra-París-l’Arieja per reforçar la cooperació parlamentària