Eleccions comunals 2019Notícies

La reactivació econòmica de la parròquia, eix prioritari d’’En Comú per Encamp’

Continuar amb el projecte de reactivació econòmica de la parròquia, al nucli d’Encamp però fent especial èmfasi també en el Pas de la Casa, és una de les principals línies de treball que vol impulsar la llista ‘En Comú per Encamp’, la qual s’ha presentat formalment aquest divendres al matí. La candidata a cònsol major, Laura Mas, ha exposat que en el mandat que ara expira s’ha fet una diagnosi clara de la situació, amb l’aprovació del pla director: “Tenim tota l’estratègia” i ara cal seguir desenvolupant-la

.

‘En Comú per Encamp’, tal com ha recordat Mas, agrupa diferents sensibilitats, Units pel Progrés, Demòcrates, Liberals d’Andorra i Independents. L’acord ha estat “fàcil”, ja que els objectius per a Encamp són els mateixos i el projecte és “comú”, ha defensat la número 1 de la llista. UP+DA és un partit “obert a tothom”, ha afegit.

Tot i que es tracta d’un projecte “continuista”, també és “renovador”, tenint en compte que la llista compta amb una majoria de cares noves. És “una aposta en gran per la parròquia”, ha exposat Mas. El Pas de la Casa i el Prat Gran seran alguns dels eixos centrals del programa electoral.

El Pas de la Casa i el Prat Gran seran alguns dels eixos centrals del programa electoral

Junt amb Mas, han assistit a la presentació el candidat a cònsol menor, Joan Miquel Rascagneres, la número 3 Josefina Rodríguez i el número 4 Eric Alguacil.

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

Mortés suma a una llista“continuista” persones d’altres sensibilitats però amb un projecte comú per a Ordino
Compromís de les candidatures de Demòcrates i d’En Comú per lluitar contra la violència de gènere i ajudar les víctimes d’aquesta “xacra social”