Eleccions comunals 2019NotíciesSense categoria

Mortés suma a una llista“continuista” persones d’altres sensibilitats però amb un projecte comú per a Ordino

Una llista “de continuïtat”, amb majoria depersones que ja han format part de la corporació els darrers quatre anys (liderada per ACO+DA), però que a la vegada suma persones que comparteixen un projecte per a Ordino. Així ha presentat la candidatura “En Comú per Ordino’ el capde la llista i actual cònsol de la parròquia, Josep Àngel Mortés, aquest dijous al migdia. Entre aquestes persones hi ha la Liberal Eva Choy, número 2, que s’incorpora aquest projecte “fruit de la bona entesa” que hi ha hagut tot el mandat amb la minoria, ha defensat Mortés.

El candidat a la reelecció ha defensat que la corporació ordinenca ha aconseguit revertir durant la darrera dècada una situació econòmica “complicada”, i que ara toca acabar amb els projectes engegats el darrer mandat, com l’eixamplament de la Carretera General 3 fins a Arcalís, el camí ral o la potenciació de Casa Rossell.

L’actual situació de coalició al Govern beneficia la candidatura d’En Comú perOrdino’ en cas de victòria, ja que facilitaràles sinergies per seguir impulsant grans millores per a la parròquia, ha defensat Mortés. El candidat taronja ha celebrat haver configurat una llista amb persones amb experiència política, fet que “ens dona un plus respecte a les altres candidatures“.

l candidat taronja ha celebrat haver configurat una llista amb persones amb experiència política, fet que “ens dona un plus respecte a les altres candidatures“.

Per la seva,part Choy ha refermat que es tracta d’una llistaque suma esforços després d’haver treballat amb bona sintonia el darrer mandat, i que la voluntatés donar continuïtat a tot el que ja s’ha posat en marxa.

A la presentació també hi ha assistit el número quatrede la llista, Eduard Betriu, la número vuit i membre de Progressistes SDP, Cristina Montoliu, i la número nou, Meritxell Rabadà.

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies, Sense categoria

Articles relacionats

Marsol té a prop aconseguir que la zona del The Cloud segueixi com a plaça
La reactivació econòmica de la parròquia, eix prioritari d’’En Comú per Encamp’