NotíciesPartit

L’Executiva exposa als seus integrants l’informe emès pel Tribunal de Comptes de l’exercici 2018

El Tribunal de Comptes ha fet públic l’Informe definitiu corresponent a la fiscalització dels comptes anuals i del finançament dels partits polítics de l’exercici 2018. Aquest document no incorpora cap observació ni remarca cap a la gestió financera de Demòcrates. Així se n’ha informat als membres de l’Executiva celebrada aquest dimecres al vespre.

Durant aquesta Executiva, la primera que s’ha fet en format presencial des de l’inici de la pandèmia (des de llavors es feien online setmanalment), també s’ha aprofitat per analitzar com queda la gestió pressupostària del partit després de la crisi de la Covid-19. La valoració ha estat positiva. A més, cal tenir en compte que la formació ha donat finalment més de 20.000 euros al fons solidari per pal·liar els efectes de la Covid-19.

Executiva DA

També s’ha parlat del contingut de la llei recentment aprovada que rebaixa els sous dels càrrecs electes i de lliure designació, així com el Full de ruta que especificarà les línies estratègiques del Govern fins al final de la legislatura, després dels efectes de la pandèmia.

Finalment, s’ha començat a treballar en la celebració del proper Congrés Ordinari del partit, que tindrà lloc a la tardor.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

El Grup Demòcrata defensa la retallada de salaris com un acte de justícia compartida amb la població
Ens reunim amb la Federació de la Gent Gran per conèixer com han viscut la crisi de la Covid-19