NotíciesPartit

Contribuïm al fons solidari per pal·liar els efectes de la Covid-19

1 comentari

La crisi sanitària sense precedents que estem vivint, generada per la propagació del virus Covid-19, està causant importants conseqüències sanitàries, socials i econòmiques al país. Per pal·liar-ho, el Govern ha hagut d’aplicar destacades mesures per ajudar el teixit productiu i els treballadors.

Aquestes mesures, i les que vindran en posteriors fases (la següent serà per complementar el primer paquet d’accions, però també caldrà fer front a una posterior etapa de reactivació econòmica quan comencin a aixecar-se les mesures restrictives), impliquen una important despesa econòmica per a l’Estat. A aquesta despesa se li ha de sumar l’estricament sanitària, per tractar els malalts per la Covid-19 i per obtenir material que eviti l’augment dels contagis.

Des de Demòcrates volem contribuir a ajudar la nostra població i també el Govern. Per a aquest motiu, el Comitè Executiu ha aprovat aquest dimecres realitzar una contribució econòmica al fons solidari creat per l’Executiu per pal·liar aquesta crisi.

Tots els que formem Demòcrates contibuirem econòmicament per pal·liar els efectes causats per la Covid-19

La contribució la farem tots els que formem Demòcrates. Concretament, s’ha decidit que la quota anual que realitza cada militant per al funcionament del partit es destini íntegrament al fons. A la vegada, l’aportació d’una quota mensual que destinen els càrrecs electes, membres del Govern, del Grup Parlamentari Demòcrata i dels Comuns, també se sumarà a la donació solidària.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

Senzillament, gràcies
El Consell General votarà dijous un segon paquet de mesures per la crisi de la Covid-19