Eleccions comunals 2019Notícies

Marsol anuncia un bus específic gratuït per a la gent gran

La cap de llista d’‘En Comú per Andorra la Vella’, Conxita Marsol, ha omplert aquest diumenge a la tarda amb 112 persones la Casa Pairal d’Andorra la Vella, en una xerrada amb els padrins i padrines on ha explicat que es crearà un servei de bus específic per a la gent gran. Aquest servei serà gratuït per a les persones que tinguin la Tarja Magna.

“El preu tan accessible de deu cèntims per al bus comunal ens està fent morir d’èxit, hi ha tanta gent que els padrins no s’hi troben còmodes per pujar o baixar i,  per tant, establirem un servei per a les seves necessitats”, ha indicat Marsol.

Durant el berenar amb els padrins, la cap de llista d’‘En Comú per Andorra la Vella’ ha garantit que es continuaran les polítiques per a la gent gran:  “S’ha fet un gran salt endavant amb la nova Casa Pairal a la plaça del Poble i, a part, fem moltíssimes activitats, l’Aula Magna, el camp de petanca, el doble torn a l’Hostal Calones…”. Marsol ha afegit que, “de la mà de la Federació de la Gent Gran, seguirem millorant tot el que puguem segons les necessitats dels padrins i padrines”.

Marsol: “De la mà de la Federació de la Gent Gran, seguirem millorant tot el que puguem segons les necessitats dels padrins i padrines”

La cap de llista també ha parlat del projecte de crear un centre intergeneracional, on hi haurà una part per a les activitats de la gent gran i una altra per als infants i joves. L’objectiu és que es puguin interrelacionar i els padrins donar consells i explicar experiències.

Finalment, pel que fa a l’acord per instal·lar un ascensor entre Príncep Benlloch i Ciutat de Valls, ha refermat que serà de gran utilitat per a la gent gran del barri.

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

‘En Comú per Encamp’ treballa en una nova concessió per seguir millorant les estacions d’esquí de la parròquia
L’embelliment del passeig del Riu i millorar-ne la seva accessibilitat, prioritats de Demòcrates d’Escaldes