Articles d'opinióEugeni de Santiago

Sant Julià, al centre

La setmana passada vam celebrar una nova reunió del comitè parroquial de Demòcrates de Sant Julià de Lòria. Són reunions durant les quals, molt especialment, ens centrem a posar en comú les diferents inquietuds que percebem personalment, així com demandes que ens feu arribar els ciutadans i ciutadanes de la parròquia.

L’objectiu és poder-les treballar de manera conjunta entre els membres del comitè demòcrata, a fi de poder donar les millors respostes i posar el nostre gra de sorra en la resolució de les problemàtiques.

Són reunions en què també posem sobre la taula aspectes de Sant Julià que considerem essencials per al seu creixement i per seguir tenint una parròquia viva, dinàmica, on sigui un orgull viure-hi.

La reactivació comercial, la millora dels serveis per als ciutadans, l’accés a l’habitatge a preus moderats, la mobilitat, la sostenibilitat, la seguretat, l’educació, la inflació o Naturland són alguns dels temes que ens generen més debat. També són els que ens desperten més inquietud a l’hora de proposar millores o, també, alternatives.

Afortunadament, dins del comitè lauredià de Demòcrates tenim la sort de comptar amb un equip dinàmic, amb ganes d’aportar.

Comptem amb perfils variats, persones amb experiència en diferents àmbits, que ens permeten tractar les problemàtiques des de perspectives variades, totes elles valuoses.

Ens estimem la parròquia i compartim l’objectiu de buscar el que més la beneficiï. Sempre posant-la al centre i sempre amb esperit constructiu.

Precisament, per assolir els millors beneficis compartits, ens seguim posant a la disposició de totes les lauredianes i lauredians que ens vulguin aportar propostes, que vulguin explicar-nos algun aspecte que consideren que pot ser millorable o sobre el qual cal incidir.

Estem oberts a tots vosaltres, només cal que ens contacteu i ens posarem a la vostra disposició!

Article del president del comitè parroquial de Demòcrates a Sant Julià de Lòria, Eugeni de Santiago, publicat al Diari d’Andorra el 25 d’octubre del 2022.

Etiquetes: Articles d'opinió, Eugeni de Santiago

Articles relacionats

Estalvi energètic, sobirania energètica
Sant Julià, epicentre universitari