Grup Parlamentari DemòcrataNotíciesPartit

Seminari per coordinar l’acció del Govern, grup parlamentari, comuns i partit en els grans eixos del mandat

1 comentari

Demòcrates ha celebrat aquest dilluns a la tarda un seminari de treball, en el qual han participat tots els membres taronges del Govern (el cap de Govern, Xavier Espot, els ministres i els secretaris d’Estat); els consellers generals del Grup Parlamentari Demòcrata; els càrrecs de l’Executiva del partit; els cònsols de DA i un representant dels consellers comunals d’Escaldes-Engordany i de la Massana. El seminari ha servit per coordinar l’acció de Govern pel que queda de legislatura i per fer balanç de la primera meitat, marcada per la pandèmia.

Tots els participants han mantingut un diàleg constructiu i ampli en la línia de seguir millorant la gestió de l’acció parlamentària i executiva. Hi ha hagut ple consens que, fins a la data, el balanç del Govern en coalició és positiu i que, vista la realitat actual, és necessari seguir treballant amb la vista posada en els dos anys que queden de legislatura.

La totalitat dels integrants de DA presents al seminari s’han alineat per mantenir la línia positiva en benefici de tota la ciutadania del país, tant en l’àmbit nacional com comunal, relació essencial perquè realment la governança de país esdevingui efectiva. El consens, l’ordre i la solvència són trets que des de Demòcrates es volen seguir fomentant en aquests dos anys que queden de mandat.

El consens, l’ordre i la solvència són trets que des de Demòcrates es volen seguir fomentant en aquests dos anys que queden de mandat

Durant el seminari també s’ha analitzat la gestió de la pandèmia i el grau de compliment de l’H23, el pla d’acció de Govern pel que queda de legislatura i adaptat als efectes de la pandèmia. S’ha acordat fer-hi un seguiment acurat per tal que es puguin complir els grans objectius marcats i els terminis establerts. 

Finalment, s’ha decidit que aquest seminari inicia un seguit de futures reunions de característiques similars, que farà Demòcrates sobre temes concrets de país i d’acció de Govern.

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies, Partit

Articles relacionats

Enseñat i Serra, entrevistats per valorar l’actualitat política i el model d’Estat
Nou pas ferm d’Andorra en la lluita contra el canvi climàtic que, a més, abaratirà el transport públic