Grup Parlamentari DemòcrataNotíciesPartit

Enseñat i Serra, entrevistats per valorar l’actualitat política i el model d’Estat

El Secretari General de Demòcrates, Jaume Serra, i el president del Grup Parlamentari Demòcrata, Carles Enseñat, han estat entrevistats aquesta setmana pel DiariTV del Diari d’Andorra. Enseñat ha estat convidat per valorar l’actualitat parlamentària i de país en general, mentre que Serra ha participat en un cara a cara amb la consellera general del Grup Socialdemòcrata, Susanna Vela, per parlar sobre avortament i el model d’Estat andorrà.

El president del Grup Parlamentari Demòcrata ha tractat temes es com la bona gestió de la crisi sanitària, el ritme alt que ha agafat la campanya de vacunació, el futur Institut Nacional de l’Habitatge o el treball ja en marxa al Consell General per garantir la sostenibilitat de les pensions de jubilació. També ha fet una valoració molt positiva d’aquesta primera part de la legislatura en coalició, i ha donat la seva opinió sobre els resultats de la darrera Enquesta d’opinió política del CRES.

Recupera l’entrevista aquí.

Per la seva part, el Secretari General de DA ha defensat el Coprincipat i els seus múltiples beneficis per Andorra, en detriment d’un partit Socialdemòcrata que ha volgut fer entendre, durant tot el cara a cara, que despenalitzar l’avortament no hauria d’implicar un canvi de model.  Serra ha volgut deixar clar que la vinculació és directa i que posaria en perill la sobirania d’Andorra. També ha defensat que a Andorra els drets de les dones estan garantits, així com la llibertat d’expressió, la sobirania del poble i la seva potestat per decidir.

Serra ha recordat que els coprínceps i les bones relacions amb Espanya i França han acompanyat l’evolució d’Andorra fins al moment actual, fet que també ha quedat palès durant la pandèmia, ha recordat.

Recupera el cara a cara aquí

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies, Partit

Articles relacionats

Bonell defensa el Conveni d’Istanbul al Consell d’Europa i destaca els avenços fets per Andorra
Seminari per coordinar l’acció del Govern, grup parlamentari, comuns i partit en els grans eixos del mandat