Eleccions Generals 2023Notícies

Solidesa, equilibri, experiència i renovació per al projecte de Demòcrates a les EG2023

2 comentaris

Demòcrates ha validat aquest diumenge al vespre, durant la celebració del seu Congrés Extraordinari, les candidates i candidats que concorreran a les Eleccions Generals del proper 2 d’abril. Els taronges són l’única força política que tindrà presència a les set parròquies, fet que confirma el seu projecte polític com el més sòlid, a la vegada que l’únic capaç d’unir a persones des de la coherència programàtica i els equilibris ideològics en positiu.

Les candidatures presentades combinen experiència, rigor i renovació. Demòcrates ha unit a persones que compten amb una àmplia trajectòria política amb persones noves, joves i de diferents sectors, per representar al màxim la societat andorrana i construir un projecte el qual, des de la centralitat política, es converteix en l’opció “reformista, constructiva i equilibrada” per a Andorra, tal com ha refermat el candidat a cap de Govern i president del partit, Xavier Espot, en el discurs de clausura del Congrés.

La formació taronja, amb Xavier Espot i Meritxell López liderant la llista nacional, esdevé l’única capaç de tenir presència a les set parròquies

Espot s’ha mostrat satisfet amb unes llistes que representen “el màxim de persones i de sensibilitats possibles”, i que donen continuïtat “al que sempre hem estat: un partit de centre i central, una opció que aposta per unir, per sumar, presents a tot el territori, a totes les capes socials i a tots els sectors”. També un partit “obert al diàleg i al pacte amb la resta de forces polítiques”.

La suma de cadascuna de les persones que configuren les llistes presentades aquest diumenge confirmen a Demòcrates com “la millor opció per al país per donar continuïtat al progrés social i econòmic, per garantir la sostenibilitat mediambiental i els equilibris, del passat i del present, sempre amb la mirada posada cap al futur”, ha manifestat Espot.

Acompanyant a Espot, la llista nacional està conformada per Meritxell López, Carles Enseñat, Raul Ferré, Carol Puig, Gemma Riba, Mònica Bonell, Manel Linares, Xavier Sopena, Erica Armengol, Montserrat Capdevila, Antoni López, Núria Rossell i Joan Martínez Benazet. A les territorials, Guillem Casal i Jordi Jordana encapçalen Canillo; Jordi Torres i Maria Martisella Encamp; Berna Coma i Sandra Codina Ordino; Carles Naudi i David Montané la Massana; Conxita Marsol i Alain Cabanes Andorra la Vella; Helena Mas i Eva París Sant Julià de Lòria; i Trini Marín i Marc Magallón Escaldes-Engordany.

Etiquetes: Eleccions Generals 2023, Notícies

Articles relacionats

Un centenar de persones alimenten amb les seves propostes el programa electoral de Demòcrates
Demòcrates vol allargar el pacte d’estabilitat i confiança amb la ciutadania d’Andorra