NotíciesPartit

Un centenar de persones alimenten amb les seves propostes el programa electoral de Demòcrates

1 comentari

Demòcrates ha celebrat aquest dissabte, durant tot el matí, una reunió de treball per a la configuració del programa electoral de les properes Eleccions Generals, en la qual hi estaven convocats afiliats i simpatitzants del partit i que ha permès congregar vora un centenar de persones. La jornada de treball s’ha dividit en taules temàtiques (Economia i Finances; Sostenibilitat, Creixement i Mobilitat; Poder adquisitiu i Habitatge; Cultura i Identitat; Joventut, Educació i Esports), a les quals tots els assistents han pogut aportar les seves propostes, idees, opinions i neguits per tal d’alimentar el programa electoral i l’ideari polític de Demòcrates. 

Tant el Secretari General del partit, Jaume Serra, com el cap de Govern i President del partit, Xavier Espot, han celebrat l’afluència i també la qualitat dels debats que s’han generat en cadascuna de les taules temàtiques. “Ha estat molt enriquidor“, ha valorat Serra, especialment per als membres del partit amb càrrecs al Govern i al Consell General, “per refrescar les idees i guanyar punts de vista“. Precisament, “veure tantes persones amb punts de vista i provinents de sectors tan variats, en una mateixa taula per arribar a un mínim comú denominador, ens fa sentir orgullosos, optimistes i esperançats“, ha manifestat Espot. I demostra, ha afegit, “que portem el millor projecte i que tenim a la millor gent“. 

Espot celebra l’alta afluència i qualitat del debat, que aporten el millor projecte en temes cabdals com l’habitatge i la millora del poder adquisitiu

El cap de Govern ha volgut sobretot destacar les temàtiques de l’habitatge, la millora del poder adquisitiu, i el creixement sostenible, “grans reptes per al futur del país i dels nostres ciutadans“, sobre els quals “estem en fase de debat“, per poder aportar “solucions contundents, des de l’equilibri i l’equitat“. 

Els continguts resultants de la jornada de treball d’aquest dissabte es plasmaran en un programa electoral que “s’està embastant”, i sobre el qual ja s’hi treballa des de fa unes setmanes. “Ara el perfeccionarem i alimentarem amb els inputs de militants i simpatitzants, per acabar de configurar el programa definitiu“, ha informat Espot.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

Suport al Pressupost 2023, que destina el 25% de les inversions a habitatge
Solidesa, equilibri, experiència i renovació per al projecte de Demòcrates a les EG2023