Eleccions Generals 2023Notícies

Espot tracta amb Andorran Banking el procés d’aproximació amb la UE

El cap de la llista nacional de Demòcrates, Xavier Espot, acompanyat del número 9 Xavier Sopena i del candidat de la llista territorial de la Massana David Montané, s’han reunit aquest dijous al matí amb l’associació de bancs del país Andorran Banking. Una trobada que ha servit per fer balanç de la situació del sector financer i de les seves perspectives de futur. Durant la trobada també s’ha parlat del procés d’aproximació amb la Unió Europea mitjançant l’acord d’associació, i s’ha fet especial èmfasi en la part de les negociacions que impliquen els serveis financers.

Espot ha traslladat a Andorran Banking el compromís de seguir treballant, colze a colze, amb el sector bancari del país, en cas que la ciutadania renovi a Demòcrates la confiança per seguir encapçalant el Govern. De la mateixa manera, també s’ha compromès a continuar negociant el millor acord amb la UE possible per a Andorra i per al sector financer andorrà.

Les polítiques turístiques i comercials centren la reunió del cap de llista de DA, de Meritxell López i de Jordi Torres amb associacions de comerciants 

Durant la reunió, els representants Demòcrates han pres nota de les propostes fetes per l’associació, particularment aquelles vinculades a la modernització i la transformació del marc normatiu aplicable al sector bancari i financer del país.

Al migdia Espot, ara acompanyat per la número 2 de la llista nacional Meritxell López i del cap de la llista encampadana Jordi Torres, s’ha reunit als locals de la CEA amb les associacions de comerciants Eix Central, Riberaygua i Travesseres, i Centre Històric d’Andorra la Vella. Durant la trobada, s’ha fet balanç de les polítiques turístiques i comercials fetes aquestes darrers quatre anys, juntament amb el rol d’Andorra Turisme en la promoció del país. Aquesta anàlisi ha donat pas a com poder donar continuïtat a aquestes polítiques i a com impulsar-ne de noves. De la mateixa manera que amb el sector bancari, Espot ha pres nota de les propostes constructives fetes per les tres associacions, i s’ha compromès a treballar-les si la ciutadania fa confiança a la formació taronja. 

Espot també té prevista una reunió amb l’associació de comerciants del Pas de la Casa. En aquest cas serà posteriorment a la celebració de la reunió de poble prevista per dimarts vinent.

Etiquetes: Eleccions Generals 2023, Notícies

Articles relacionats

Serra valora els resultats de l’enquesta política amb “satisfacció, però des de la prudència”
Equilibri, creixement i confiança: els pilars d’un programa compromès amb els grans reptes de país