Articles d'opinióMeritxell López

Torna la Fira d’Andorra la Vella

Som a pocs dies d’inaugurar la 43a Fira d’Andorra la Vella, la primera lliure de restriccions després de la pandèmia. Malgrat la malaventurada anul·lació de l’esdeveniment el 2020 i les restriccions de la darrera edició, podem dir que aquest 2022 la Fira torna amb més força i dinamisme que mai. Prova d’això ha estat l’èxit d’inscripcions per als espais expositius, que enguany ja estaven exhaurides a la meitat del termini, evidenciant el bon funcionament d’aquest format per a la promoció del teixit econòmic i associatiu.

Per a aquesta edició, des del comú hem apostat per un format de Fira més social i dinàmic que mai, potenciant nous continguts i experiències per a tots els públics, en què destaquen especialment els continguts de l’estand del comú: els visitants podran fer un viatge amb tecnologia de realitat virtual per diferents llocs emblemàtics de la parròquia. També hem optat per potenciar el concepte d’Smart City o ciutat intel·ligent, perquè creiem que Andorra la Vella evoluciona cada cop més cap a aquesta tendència. Però això no seria possible sense la unió d’esforços amb el sector privat, motiu pel qual hem creat un espai diferenciat al recinte, on s’ubicaran totes aquelles empreses i entitats relacionades amb les noves tecnologies, la sostenibilitat i la innovació. Serà allà on, des del comú i des de les empreses privades, s’organitzaran xerrades per apropar a la ciutadania aquest tipus d’iniciatives, divulgar el coneixement i crear sinergies.

Per últim, des del comú seguim apostant fortament per donar suport al teixit associatiu de la parròquia. La Fira d’associacions és una clara iniciativa d’aquesta voluntat que, seguint la línia de l’any passat, manté el format d’espai expositiu interior, però amb l’al·licient de l’espai de l’escenari exterior, que permet acollir actuacions i propostes més participatives per a tots els públics. En aquest espai de la Fira, les associacions podran difondre les seves iniciatives i la seva identitat d’una forma viva, dinàmica i atractiva per a tots els assistents.

Així doncs, els propers 21, 22 i 23 d’octubre us convidem tots a gaudir de la Fira d’Andorra la Vella i de totes les seves activitats!

 

Article de la consellera Demòcrata de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius al Comú d’Andorra la Vella, Meritxell López, publicat al Diari d’Andorra el 18 d’octubre del 2022.

Etiquetes: Articles d'opinió, Meritxell López

Articles relacionats

La visita de Šefčovič a Andorra
Estalvi energètic, sobirania energètica