Copríncep FrancèsNotícies

El Grup Parlamentari Demòcrata celebra que Macron defensi l’encaix d’Andorra dins la UE

El copríncep francès, Emmanuel Macron, ha defensat durant el discurs de la sessió solemne a Casa de la Vall l’encaix d’Andorra a Europa a través de l’acord d’associació que s’està negociant, però sempre preservant la identitat cultural i històrica del país. Unes paraules que el Grup Parlamentari Demòcrata, a través del seu president, Carles Enseñat, ha celebrat i ha refermat, tenint en compte que és una de les línies mestres del projecte del Govern i del Grup Parlamentari per a aquesta legislatura.

Visita Copríncep Francès 2019

“El fet que Macron, el nostre Copríncep i un dels líders principals d’Europa, es posi al costat d’Andorra és una gran notícia”, ha manifestat Enseñat. Ajudarà a encarar les negociacions i “a fer sentir millor la veu d’Andorra”.

Enseñat també ha destacat el discurs “humanista” de Macron, les seves paraules de reconeixement al pes històric del parlament andorrà i a la figura del coprincipat.

Visita Copríncep Macron 2019

Macron també ha demanat que es mantingui l’equilibri, tant econòmic com cultural, entre Espanya i França, fent especial esment a la importància del sistema d’ensenyament francès que s’imparteix al país. Una petició que el Grup Parlamentari comparteix i treballarà per preservar.

 

Etiquetes: Copríncep Francès, Notícies

Articles relacionats

El grup parlamentari i Demòcrates donen suport a la decisió del Govern de destituir Chato
El Grup Parlamentari Demòcrata es reuneix amb els sindicats per escoltar les seves inquietuds