NotíciesXavier Espot

Xavier Espot esdevé el president de la renovada executiva de Demòcrates

1 comentari

El cinquè Congrés ordinari de Demòcrates, celebrat aquest divendres al vespre a Andorra la Vella, ha avalat la candidatura encapçalada per Xavier Espot per a la nova executiva del partit, l’única que s’ha presentat.

Espot comptarà amb Roser Suñé i Cristina Serra a les vicepresidències i amb Jaume Serra i Rosalina Areny al capdavant de les secretaries general i d’organització, respectivament. El fins ara president de Joves DA, Jordi Ribes, serà el nou secretari de Comunicació i Marc Jové assumirà la responsabilitat de la nova secretaria de Participació del partit, un compromís electoral que Demòcrates integra ara l’estructura de partit. Completen el nou organigrama Daniel Mandicó, que es manté al capdavant de la tresoreria, i Nino Marot al capdavant de la secretaria de Relacions Internacionals.

Tanquen el comitè executiu la representant del Grup Parlamentari, amb la consellera general Mònica Bonell, la representació del Govern, que assumirà el seu Portaveu, Eric Jover, i el representant dels comuns, càrrec en el qual repetirà Àngel Mortés.

 Xavier Espot President de Demòcrates

Davant el centenar de persones que han participat al congrés i durant la seva darrera intervenció en qualitat de secretari general, Esteve Vidal ha destacat l’element de renovació que es compagina amb l’experiència d’altres que romanen a l’equip, i ha esperonat els nous membres de l’executiva demòcrata a ‘entendre i anticipar allò que els electors volen’ perquè, d’això ‘en dependrà el nostre futur polític’ i ‘en dependrà que continuem sent un partit de govern a escala nacional i comunal’. Esteve Vidal ha instat el nou equip a dirigir tots els esforços cap al futur.

El nou president de Demòcrates, Xavier Espot, ha explicat que l’objectiu a partir d’aquest moment serà consolidar l’espai de centre reformista que aglutini l’àmplia majoria social que sustenti la cultura de coalició que s’ha encetat arran dels resultats de les darreres eleccions i que, segons ha dit, ‘no serà un fet conjuntural’. Per a Espot, aquest model és la millor manera de reflectir la voluntat dels electors i el millor mecanisme per representar la societat andorrana.

Etiquetes: Notícies, Xavier Espot

Articles relacionats

Demòcrates dedica la segona edició de la Jornada Martí Salvans a la Participació Ciutadana
La segona Jornada Martí Salvans reivindica la necessitat de crear les eines per fer realitat un model de participació coresponsable i efectiu