Notícies

Xavier Espot presenta el lema inclusiu de la campanya electoral ‘Les persones compten’

06/03/2019 El cap de llista de Demòcrates, Xavier Espot, ha presentat avui el lema de campanyaLes persones compten’ amb què el partit concorrerà a les eleccions del 7 d’abril. Espot, que ha tingut la primera trobada amb els candidats de les llistes nacionals i parroquials, ha explicat que el missatge és inclusiu i que representa una filosofia i una proposta concreta: ‘el com i el què’.

Espot ha subratllat que el lema és doble ja que també incorpora el missatge #GuanyemElFutur, que el partit transmet a través de les xarxes socials.  L’aspirant a cap de Govern ha afirmat que ‘la visió plantejada de la societat només té sentit si es projecta cap al futur’. El cap de llista de Demòcrates ha afirmat que la proposta inclusiva que defensa és aplicable a totes els àmbits d’acció pública com les polítiques socials, l’economia, la cultura, la identitat i el medi ambient.

Espot ha ressaltat el factor humà de cada persona per dur a terme ‘un projecte polític representatiu de futur, d’il·lusió, de cohesió i de prosperitat’. L’aspirant a cap de Govern també ha posat de relleu la renovació a les candidatures i ha explicat que ‘Andorra està feta per a tothom, però també per tothom’. Espot ha ressaltat que el concepte d’inclusió està lligat amb la diversitat i la capacitat de les persones de desenvolupar un projecte de vida únic i aportar el seu talent i creativitat a un projecte compartit. A més, ha afegit que el futur només tindrà sentit si es fa amb les aportacions de tothom i comptant amb totes les persones. Ha destacat que en el futur hi ha la projecció professional dels joves, les pensions  de la gent gran i l’evolució de l’andorranitat.

Finalment, el candidat dels Demòcrates ha posat de relleu la composició de les candidatures compostes per homes i dones que combinen l’experiència en càrrecs de responsabilitat pública i els que es presenten per primer cop a unes eleccions.


Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

Demòcrates ampliarà l’abast dels pressupostos participatius a Educació, Cultura i Medi Ambient
Demòcrates proposa una atenció ‘multidisciplinària’ per a les dones que volen interrompre l’embaràs