Articles d'opinióRosalina Areny

Campanya des de dins

Viure des de dins una contesa electoral ens permet copsar la gran vàlua que representa tenir un grup de persones implicades, així com entendre com és de gran la logística que es desplega i l’organització que aquesta requereix. Són molts els aspectes que s’han de tenir en compte en el mes i mig que passa des que el cap de Govern anuncia la dissolució del Consell General fins a la proclamació dels resultats de les eleccions. Un període que s’inicia amb la recerca dels candidats i de les signatures per presentar les llistes, i que continua amb l’elaboració del programa, l’organització dels actes de campanya –un mínim de vuit en el cas de Demòcrates–, les reunions de poble, les reunions amb associacions i entitats, els actes de caire més proper amb la ciutadania, debats i entrevistes, i finalment els porta a porta… Tot embolcallat amb una estratègia política i comunicativa, la qual s’ha de reforçar en els aspectes que acabo de citar.

Però tot això no hauria estat possible sense un conjunt de persones involucrades. I aquesta és sens dubte la gran força que tenim a Demòcrates: comptar amb un equip humà molt nombrós, entregat, disposat a treballar i a ajudar, i que fa molt bé la seva feina. Algunes d’aquestes persones acumulen ja moltes campanyes i no dubten a repetir quan n’arriba una de nova, mentre que d’altres s’han estrenat en aquesta i segur que no serà la darrera. Uns i altres cohesionats perquè els resultats electorals siguin positius. Això sí, des de la premissa de fer una campanya neta, honesta i amb respecte per la resta de formacions.

Efectivament, a Andorra la gent estima el seu país, és pacífica, discreta, respectuosa dels seus valors i tradicions, de les persones. Aquesta campanya ha estat, en alguns moments, amarga i trista, ofenent tots els habitants del país. No hi estem acostumats i no volem acostumar-nos-hi. Però des d’aquí, i en nom de Demòcrates, vull agrair el suport incondicional rebut per part de la ciutadania davant l’allau de crítiques i calúmnies rebudes. A tots els andorrans i andorranes, i recuperant el lema de la nostra campanya, us volem agrair de tot cor, des de l’executiva de Demòcrates, la confiança dipositada en nosaltres.

 

Article de la Secretària d’Organització de Demòcrates, Rosalina Areny, publicat al Diari d’Andorra el 25 d’abril del 2023.

Etiquetes: Articles d'opinió, Rosalina Areny

Articles relacionats

Jubilació digna
Trencar estereotips