NotíciesOposició Andorra la Vella

DA d’Andorra la Vella demana al Comú pels estudis de càrrega i pel programa Reviu

Els consellers de Demòcrates al Comú d’Andorra la Vella, David Astrié, Miquel Canturri i Rosa Maria Sabaté, han entrat dues preguntes per ser debatudes al Consell de Comú d’Andorra la Vella que se celebrarà aquest dimecres al migdia. La primera fa referència a la situació dels estudis de càrrega de la parròquia, mentre que la segona va dirigida a ampliar la informació al voltant del programa Reviu, destinat a posar al mercat habitatges buits o que han de ser reformats.

Pel que fa a la pregunta vinculada amb els estudis de capacitat de càrrega màxima, els consellers de DA recorden que l’adjudicació -feta conjuntament amb els comuns d’Encamp, la Massana i Sant Julià de Lòria- es va fer a finals del passat mes d’agost per un valor de 199.300 euros i un termini d’entrega de sis mesos. Tenint en compte que “ja ha passat el termini contractual, voldríem tenir una còpia dels estudis d’Andorra la Vella per tal de conèixer les conclusions, les quals considerem imprescindibles a l’hora de planificar qualsevol actuació que impliqui projectes urbanístics de futur”, manifesten a la pregunta entrada.

Els consellers recorden que ha expirat el termini per presentar els estudis, els quals són imprescindibles “per planificar projectes urbanístics de futur”

D’altra banda, i pel que fa a la pregunta sobre el programa Reviu, els consellers Demòcrates demanen tenir la relació “de quants pisos s’han posat a disposició del Comú d’Andorra la Vella fins a la data, així com les bases reguladores i les condicions d’accés a aquests habitatges”. La pregunta deriva d’unes manifestacions del cònsol major Sergi González, durant la darrera sessió de Consell de Comú, en què va assegurar que tres propietaris amb un parc d’habitatges de 20 pisos ja havien demanat informació a la corporació sobre el programa.

Etiquetes: Notícies, Oposició Andorra la Vella

Articles relacionats

La Secció Jove de DA organitza una trobada per acostar i implicar els joves en política
La trobada de la Secció Jove de DA brinda un espai de diàleg i de nous vincles amb la política