NotíciesPartit

La Secció Jove de DA organitza una trobada per acostar i implicar els joves en política

1 comentari

La Secció Jove de Demòcrates ha organitzat, per aquest dimarts 26 de març a les 19 hores, una trobada informal per acostar, implicar i fer sentir la veu dels joves del país en l’esfera política actual. La trobada, que tindrà lloc al Coworking Hive Five d’Andorra la Vella, està oberta a tothom -sobretot als joves, però no hi haurà limitació d’edat-, comptarà amb la presència del president de Demòcrates, Xavier Espot, així com amb càrrecs electes que van començar la seva trajectòria política precisament des de la Secció Jove. Els assistents podran escoltar la seva experiència i conversar amb ells sobre temes d’actualitat, neguits o altres qüestions vinculades amb la política, els joves i Andorra. 

Els assistents podran conversar amb el president del partit, Xavier Espot, així com amb càrrecs electes que van formar part de la secció

La voluntat de la trobada és poder oferir als participants un espai de debat, on compartir opinions i punts de vista, conèixer altres persones amb inquietuds polítiques i informar-se dels diferents canals des d’on el jovent pot fer sentir la seva veu, participar i sentir-se involucrat en les accions de país, des de totes les esferes. Un d’aquests canals són les seccions joves. El president de la Secció Jove de Demòcrates, Adrià Palmtjavila, juntament amb la resta d’integrants, explicarà durant la trobada detalls del funcionament d’aquesta i com intervé en el si del partit. En aquest punt, la reunió també vol ser un espai de reflexió per fer créixer la Secció Jove. 

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

Jordana: “L’acord d’associació conserva allò que som i ens projecta per continuar creixent”
DA d’Andorra la Vella demana al Comú pels estudis de càrrega i pel programa Reviu