Notícies

Demòcrates per Andorra valora positivament la sentència de la Batllia en relació a la declaració d’interès nacional de la plataforma esquiable de Soldeu

05/03/2018 L’executiva de Demòcrates per Andorra valora positivament la sentència dictada per la Batllia sobre la declaració d’interès nacional del projecte de la plataforma esquiable de Soldeu. Des de Demòcrates reiterem la postura mantinguda des del primer moment pel Govern, el qual considerem que ha actuat en tot moment d’acord amb l’obligació que estableix la llei a l’hora de declarar el projecte d’interès nacional.

La recent resolució judicial deixa en evidència les declaracions i arguments esgrimits tant per part del Partit Socialdemòcrata com per Socialdemocràcia i Progrés en relació a l’actuació del Govern en la declaració d’interès nacional del projecte, com de la majoria demòcrata al Consell General, defensat la seva actuació en seu parlamentària.

Reiterem que es tracta d’un projecte important que permetrà continuar acollint proves d’esquí del més alt nivell internacional.

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

Demòcrates per Andorra defensa la necessitat que el Principat ingressi a l’FMI per culminar el procés d’homologació internacional del sector financer
Demòcrates per Andorra se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Dona