NotíciesOposició Escaldes-Engordany

Demòcrates d’E-E denuncia l’opacitat i manca de voluntat de col·laborar de la majoria

Els consellers de Demòcrates al Comú d’Escaldes-Engordany han votat en contra, aquest dimecres en sessió de Consell de Comú, del crèdit extraordinari de 376.000 euros per a l’edifici Caldes, que necessita millores arquitectòniques i de renovació de les instal·lacions. Els taronges han volgut deixar clar que, si bé estan a favor d’aquestes obres de rehabilitació i reforma, no ho estan amb els mètodes emprats per la majoria comunal. “Ha estat una sorpresa trobar aquest crèdit extraordinari a la documentació enviada pel Ple d’avui”, ha lamentat el conseller Miquel Aleix, afegint que no se n’havia parlat ni informat allà on toca, que és la Comissió de Serveis i Urbanisme. 

Denunciem la manera d’actuar de la majoria“, ha exposat Aleix, “no creiem que sigui la correcta i si es fa amb la voluntat d’amagar la informació“. L’únic que sabien els Demòcrates era l’acord per destinar-hi una partida de 140.000 euros aprovada en junta de Govern, a principis de juliol. “Ens sap greu perquè si haguéssim tingut la informació necessària, el nostre sentit de vot seria diferent“, ha manifestat. Tant Aleix com els consellers Jordi Vilanova i Núria Barquín han parlat d’un “punt d’inflexió”, perquè no és la primera vegada que passa i “ja fa temps que denunciem la manca de voluntat de la majoria de treballar i col·laborar amb la minoria“.

Ha estat tota una sorpresa veure al Ple de Comú un crèdit extraordinari de 376.000 euros, del qual no en sabíem res

D’altra banda, i pel que fa als altres punts de l’ordre del dia, els consellers Demòcrates escaldencs han votat a favor de l’aportació de 150.000 euros per a l’Andorra Taste -tot i demanar fer un seguiment dels diners i avaluació del seu retorn, tenint en compte que és “una gran inversió de diner públic de la nostra parròquia”-, i de l’expedient de contractació per a la concessió de la gestió i manteniment del forn incinerador del cementiri de la Plana, que expira al setembre. Aleix ha defensat que és “un servei ineludible que cal que tinguem en les millors condicions possibles”.

Etiquetes: Notícies, Oposició Escaldes-Engordany

Articles relacionats

Crèdit de 28,3 milions per incrementar els habitatges de lloguer assequible
Sandra Tomàs, presidenta del Comitè parroquial de Demòcrates d’Escaldes-Engordany