Eleccions comunals 2019Notícies

Demòcrates+Independents de Canillo presenta la candidatura per al 15-D amb l’aval d’haver reduït a zero el deute del Comú

Demòcrates+Independents de Canillo ha presentat aquest dilluns al migdia la candidatura per a les pròximes eleccions comunals del 15 de desembre, sota la denominació Junts fem Canillo. El cap de llista i candidat a cònsol, Francesc Camp, ha explicat que la gestió realitzada a la corporació pels equips de govern Demòcrata des del 2011 ha permès que la parròquia hagi passat d’una situació “crítica”, amb 18 milions d’euros de deute, a una situació sanejada.

L’eliminació del deute no s’ha activat perquè encara hi ha 2,5 milions de romanent, però amb els recursos que el Comú té a la caixa pot fer efectiva la liquidació dels números vermells quan ho consideri oportú. Aquesta dada ha estat facilitada per l’aspirant a cònsol menor, Marc Casal, que precisament ha estat el conseller de Finances de l’equip Demòcrata que ara acaba mandat.

Per la seva part, Camp ha incidit en el fet que s’ha presentat una llista “equilibrada”, entre “gent amb experiència i altres que són nous en política” i que, si guanyen els comicis, tindran la capacitat d’engegar immediatament projectes per a la parròquia, ja que hi ha tres membres de la candidatura que provenen del comú sortint.

Si guanyem els comicis, tindrem la capacitat d’engegar immediatament projectes per a la parròquia, ja que hi ha tres membres de la candidatura que provenen del comú sortint”, ha defensat Camp

Finalment, Camp ha explicat que va acceptar el repte de liderar la llista taronja perquè va rebre una petició pràcticament unànime dels demòcrates canillencs.

Presentació Canillo EC2019

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

Demòcrates, Liberals i Ciutadans Compromesos impulsen una proposició de llei per a una Administració més transparent
Demòcrates+Independents d’Escaldes-Engordany proposarà accions per facilitar l’accés a l’habitatge