Eleccions comunals 2019Notícies

Demòcrates+Independents d’Escaldes-Engordany proposarà accions per facilitar l’accés a l’habitatge

La candidatura de Demòcrates+Independents d’Escaldes-Engordany per a les eleccions comunals del pròxim 15 de desembre està conformada per una barreja de persones “amb experiència i novelles”, totes elles molt ben preparades i alineades amb un mateix projecte. Així ho ha recalcat el cap de llista, Miquel Aleix, a la presentació de la candidatura que ha tingut lloc aquest dimarts al migdia. Aleix ha refermat que mantindran una línia que donarà continuïtat a l’equip comunal predecessor i que se senten “orgullosos” de tot el que s’ha aconseguit els darrers vuit anys. Per a aquest motiu, la candidatura accepta el repte “de mantenir el nivell o fins i tot superar” la gestió que s’ha fet els darrers dos mandats taronges, ha assegurat el polític escaldenc.

Aleix ha assegurat que el projecte Demòcrata per a Escaldes-Engordany és molt sòlid i que, a la vegada, s’alinea amb una aposta de país, ja que contempla accions de caire nacional com, per exemple, polítiques vinculades a millorar l’accés a l’habitatge.

Miquel Aleix

La número dos de la llista i candidata a cònsol menor, Núria Barquín, ha recalcat que Escaldes-Engordany és “un referent” en l’àmbit del parroquialisme i que treballaran perquè així ho segueixi sent. A més, en l’actualitat compta amb una situació econòmica sanejada, la millor dels darrers anys. Barquín ha elogiat Aleix i ha assegurat que va ser la seva presència com a número 1 de la llista el que la va motivar a acceptar anar de segona a la candidatura.

Barquín ha recalcat que Escaldes-Engordany és “un referent” en l’àmbit del parroquialisme i que treballaran perquè així ho segueixi sent

Barquín Aleix presentació

A la presentació de la llista escaldenca també hi ha assistit Josep Travé, número 5, Núria Pons, número 4, i Enric Castellet, número 7. Han garantit treball dins les seves competències i una gestió propera amb la ciutadania.

 

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

Demòcrates+Independents de Canillo presenta la candidatura per al 15-D amb l’aval d’haver reduït a zero el deute del Comú
Marsol té a prop aconseguir que la zona del The Cloud segueixi com a plaça