Eleccions comunals 2019Notícies

Marsol té a prop aconseguir que la zona del The Cloud segueixi com a plaça

La candidata a cònsol major de la candidatura ‘En Comú per Andorra la Vella’Conxita Marsol, ha avançat que té gairebé tancat amb el Govern que la part de la zona on s’havia d’ubicar l’edifici The Cloud es mantingui com a plaça pública. Marsol ha deixat entendre que està pràcticament fet i que la capital passarà a disposar d’aquest espai públic permanentment. L’actual cònsol és la cap d’una llista que s’ha presentat aquest dimecres, on conflueixen persones de Demòcrates, Liberals d’Andorra i Progressistes SDP.

Marsol ha posat de relleu que quan es va iniciar l’actual mandat Andorra la Vella era una parròquia que estava “gris”, però que en aquests quatre anys ha canviat radicalment, per “recuperar la capitalitat” i “ser una ciutat que desperta als emprenedors il·lusió i ganes d’instal·lar-s’hi“. Ha recordat que s’han fet obres en múltiples zones de la parròquia i que s’han gastat molts milions d’euros en millores, a la zona comercial i a d’altres com Santa Coloma i Ciutat de Valls.

Marsol ha reivindicat que aquests quatre anys Andorra la Vella ha “recuperat la capitalitat” i “és una ciutat que desperta als emprenedors il·lusió i ganes d’instal·lar-s’hi

La cap de llista ha posat èmfasi en la coherència de la suma de noves sensibilitats a la candidatura, per portar el projecte un pas més enllà. Finalment, ha refermat la Il·lusió existent en l’equip per culminar tota la tasca feta durant el primer mandat.

A la presentació, Marsol ha estat acompanyada pel número dos de la llista, David Astrié, el número tres, Miquel Canturri, el número quatre, Gerard Estrella, i la número cinc, Meritxell Pujol.

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

Demòcrates+Independents d’Escaldes-Engordany proposarà accions per facilitar l’accés a l’habitatge
Mortés suma a una llista“continuista” persones d’altres sensibilitats però amb un projecte comú per a Ordino