NotíciesOposició Escaldes-EngordanySense categoria

Els consellers Demòcrates d’E-E, a favor de la compra d’una parcel·la a la part alta

Consell de Comúplàcid” el d’aquest dijous al vespre, tal com ha definit el conseller Demòcrata al Comú d’Escaldes-Engordany, Miquel Aleix. El motiu, el tarannà “dialogant” que ha mostrat la majoria en tots els punts tractats a l’ordre del dia, i també perquè són propostes beneficioses per la ciutadania d’E-E, tal com ha recalcat Aleix. “Nosaltres sempre hem fet una oposició positiva i responsable, quan ens deixen participar als projectes i considerem que les propostes són bones, no tenim cap inconvenient a votar-hi favorablement”, ha refermat. Un bon exemple és la compra d’un terreny ubicat al carrer del Barri, a la part alta de la parròquia, per un cost de 500.000 euros.

Es tracta d’una parcel·la en una zona molt densificada de població, ha recordat Aleix,  que a futur podria possibilitar una connexió més àmplia amb el vial de l’Obac, fet que “milloraria l’accés a la zona”, ha plantejat el conseller taronja. Aleix també ha celebrat que aquest terreny augmenti el patrimoni del Comú.

Aleix celebra que en aquest projecte, i en el de la digitalització dels tràmits, hi hagi hagut el “diàleg amb la minoria que hem reclamat tot el mandat”

De la mateixa manera, els consellers taronges han votat a favor de la donació que un privat ha fet al Comú d’una parcel·la al costat del Rec del Solà. La parcel·la que “no té aprofitament urbanístic”, però permetrà “amplificar la zona” per al propi rec, ha defensat Aleix.

També entre els punts de l’ordre del dia del Consell de Comú escaldenc, s’ha sotmès la contractació d’una plataforma integral de gestió de tramitació electrònica, per un cost de 329.000 euros. El conseller de DA Jordi Vilanova ha defensat l’aposta pels tràmits digitals al Comú, perquè “hi guanya el ciutadà, l’administració i els treballadors”, ja que els processos són “més eficients i àgils”, a més de “l’estalvi econòmic i mediambiental” que suposa.

Vilanova ha agraït que el projecte s’hagi treballat de manera conjunta: és la “línia que s’ha de seguir”, ha considerat. De la mateixa manera, Aleix ha afegit que, en aquest punt i en el de la compra del terreny, “hi ha hagut el diàleg que hem reclamat tot aquest mandat i no hi ha sigut”. “Si se’ns plantegen les coses amb antelació i estem al corrent dels temes la marxa del Comú aniria millor”, ha conclòs.

Etiquetes: Notícies, Oposició Escaldes-Engordany, Sense categoria

Articles relacionats

Maria del Mar Coma i Eduard Betriu encapçalaran la llista d’ACO+DA d’Ordino
Joan Sans serà el número tres de la candidatura d’UP+DA a Encamp