Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

El Grup Demòcrata s’adhereix a la demanda de fer públics els comptes de tots els grups parlamentaris

El Grup Parlamentari Demòcrata s’adhereix a la petició de fer públics els comptes de tots els grups parlamentaris, una demanda exposada aquest dimarts per Liberals i que serà traslladada properament a la Síndica General.

Els consellers demòcrates considerem que mostrar de manera clara la gestió pressupostària dels grups és un acte de transparència necessari davant la nostra ciutadania, tenint en compte que es tracta de diners públics. A més, s’alinea amb la Proposició de llei qualificada de transparència i accés a la informació pública, impulsada pels grups de la coalició.

Així mateix, també compartim la proposta d’establir per reglament quines retribucions dineràries poden rebre els consellers generals per part dels seus grups, en funció de les atribucions, el temps de dedicació i els càrrecs que ocupen. Amb l’objectiu de concretar més l’actual Reglament del Consell General.

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

Demòcrates demana a la majoria que no rebutgi el futur pàrquing Escaler, un projecte en “benefici dels ciutadans i comerços” de la part alta
Espot ofereix als grups parlamentaris treballar conjuntament el full de ruta postCovid