NotíciesPartit

Jover presenta a l’Executiva els eixos del pla d’acció H23

Els membres del Comitè Executiu de Demòcrates s’han reunit aquest dijous a la tarda (presencialment i també telemàticament), per avaluar el contingut del pla d’acció Horitzó 23, el full de ruta del Govern per a la legislatura en curs i adaptat a les circumstàncies que ha deixat la crisi de la Covid-19. El ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, ha fet una extensa presentació als membres de l’Executiva amb els principals eixos del document i sobre com es distribuiran en els propers tres anys.

L’H23 fixa les bases del progrés d’Andorra i quines han de ser les polítiques públiques encarades a seguir generant riquesa i benestar. “És la clara manifestació de la capacitat i responsabilitat de governar de l’Executiu”, ha manifestat el Secretari General del partit, Jaume Serra. I aquesta missió de governar es fa a través d’un document que exemplifica “valentia”, perquè defineix públicament i de manera concreta quins són els projectes prioritaris, quins es descarten, i quins han de ser els pilars fonamentals de la recuperació pels propers tres anys, així com també d’un futur ja a més anys vista. El més fàcil “hauria estat no dir res”, però el Govern ha optat per pronunciar-se amb transparència.

El més fàcil hauria estat no dir res, però el Govern ha optat per pronunciar-se amb transparència i valentia, ha celebrat Serra

I és que, ha afegit Serra, “governar exigeix triar entre alternatives difícils i complexes, que encara ho són més en situacions com l’actual”.

En acabar la presentació, els membres de l’Executiva han fet aportacions per enriquir el document, que s’enllestirà definitivament al setembre coincidint amb el debat d’orientació política i després que el Govern el sotmeti a l’opinió de grups parlamentaris, actors socials i econòmics del país.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

La sostenibilitat, el benestar social i la dinamització econòmica, pilars essencials per la coalició i que recull l’H23
En marxa el cribratge a la comunitat educativa i alumnes per a una tornada a l’escola segura