Notícies

L’executiva de Demòcrates avala l’acord amb Liberals d’Andorra i Ciutadans compromesos per constituir un Govern de coalició que asseguri l’estabilitat

L’executiva de Demòcrates ha donat llum verda a l’acord amb Liberals d’Andorra i Ciutadans Compromesos per a la formació d’un govern de coalició que asseguri l’estabilitat institucional i política durant els pròxims quatre anys.

Demòcrates ha convocat aquest vespre l’executiva extraordinària ampliada durant la qual Xavier Espot ha exposat els detalls de les negociacions desenvolupades durant aquests darrers dies així com el contingut del pacte assolit. L’acord és fruit de la voluntat de trasladar a les institucions els resultats de les darreres eleccions bo i assegurant el marc d’estabilitat necessari que permeti el desenvolupament d’una acció de govern sòlida, que permeti asumir els reptes de país.

La composició del futur executiu es perfilarà un cop s’hagi desenvolupat el debat d’investidura que tindrà lloc aquest dimarts al Consell General i que permetrà Xavier Espot esdevenir nou cap de Govern, amb el suport dels 17 consellers que formen part del pacte subscrit.

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

El Grup Parlamentari Demòcrata presenta la candidatura de Xavier Espot a cap de Govern
Xavier Espot és escollit Cap de Govern en obtenir el suport de 17 consellers generals a la sessió d’investidura al Consell General