Eleccions Comunals 2023

Coma: “La gent que viu a Ordino mereix un Comú obert i que pensi en tothom”

Vora 150 persones s’han aplegat aquest dimecres al vespre al Centre de Congressos d’Ordino (ACCO), a la reunió de poble de la candidatura d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP. La reunió ha permès donar a conèixer els candidats i també els projectes que porten per a la parròquia. La cap de llista, Maria del Mar Coma, ha explicat que formen un equip amb “un tarannà democràtic, proactiu i modern, amb els peus ben arrelats a terra i que sabrà trobar l’equilibri entre el desenvolupament econòmic i la sostenibilitat, aspecte que ens ha fet ser un referent al país”. La candidata a cònsol ha assegurat que vetllaran per mantenir aquest posicionament destacat dins d’Andorra, perquè “les persones que viuen a Ordino mereixen un Comú obert, que pensi en tothom, que prengui decisions meditades, que faci les inversions necessàries, però que també tingui una visió estratègica a llarg termini“. 

Aquesta visió “nosaltres la tenim“, ha garantit, com ho demostra el fet d’haver rebaixat el deute els darrers mandats amb ACO governant i haver “salvat Ordino-Arcalís”. I se seguirà tenint, des d’un projecte que aposta per una parròquia sostenible, pel creixement equilibrat, per situar les persones al centre de les polítiques i per preservar dels sectors tradicionals, tal com ha destacat el número 2 de la llista, Eduard Betriu, que ha intervingut pocs minuts abans de Coma, acompanyat de la resta de la candidatura.

El primer a parlar a la reunió de poble, però, ha estat el president de Demòcrates, Xavier Espot. “Jo avui començaré parlant del projecte de Grífols“, ha iniciat, per defensar que “no tenim cap problema” en citar aquest tema en la campanya electoral comunal. A més ha afegit que el projecte “només es farà si compleix amb totes les garanties de seguretat, si aporta valor afegit i oportunitats, i si compta amb el suport del Comú d’Ordino“. Dit això, ha afegit que hi ha “més temes que preocupen i ens ocupen a la parròquia“.

La candidata a cònsol garanteix a la reunió de poble que compta amb una candidatura amb un “tarannà democràtic, proactiu i modern”

Espot ha recordat que fa 16 anys que ACO governa el Comú, “16 anys de redreçar els errors i els excessos del passat“, alguns dels quals quan governava la persona “que ara es presenta com una alternativa“. Si la gent d’Ordino dona continuïtat a aquests 16 anys, “estareu triant una manera de fer, de relacionar-se amb les persones, estareu triant si voleu que el comú torni a ser part del problema o continuï, com fins ara, sent part de la solució“. El president de DA ha conclòs la seva intervenció garantint que la llista d’ACO + DA + Independents + SDP “representa totes aquelles persones que aposten pel bon govern, pel tarannà democràtic i per la feina d’equip“. 

L’encarregada de conduir la reunió de poble ha estat la consellera general Berna Coma, que ha definit la candidatura com “plural i diversa, però amb un denominador comú, l’estima per la parròquia i la vocació de servei públic“. 

Etiquetes: Eleccions Comunals 2023

Articles relacionats

Projecte per interconnectar la xarxa d’aigua d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany
Mas demana el suport als encampadans per consolidar la transformació de la parròquia