Articles d'opinióRosalina Areny

Persones compromeses amb Andorra

Ahir al matí, la gran família de Demòcrates va assistir a la reunió de treball que vam celebrar amb l’objectiu de configurar el nostre programa electoral per a les properes Eleccions Generals. Veure tantes persones reunides amb un mateix objectiu, com és el de fer avançar el país i treballar pel millor futur possible per a Andorra i la seva gent, ens enorgulleix i ens omple d’esperança.

Prop d’un centenar de persones, entre afiliats i simpatitzants, de sectors diferents i també de parròquies diferents, van respondre a la convocatòria. Les taules de treball es van organitzar a partir de cinc grans eixos: Economia i Finances; Sostenibilitat, Creixement i Mobilitat; Poder adquisitiu i Habitatge; Cultura i Identitat; i Joventut, Educació i Esports. Cada assistent es va incorporar en una de les taules, segons les seves preferències o experiència, per a contribuir a engrandir el debat i a bastir projectes que després es plasmaran al programa electoral.

Totes les temàtiques tractades a la reunió es troben al mateix nivell de rellevància, però probablement l’habitatge, la millora del poder adquisitiu i el creixement sostenible siguin els temes en els quals cal dedicar-hi més esforços, perquè són també les principals problemàtiques que més preocupen als nostres ciutadans. Era, per tant, important recollir el màxim de punts de vista possibles per enriquir el debat i definir les accions a desenvolupar més beneficioses per al país.

Ja havíem posat en pràctica aquesta tipologia de reunions participatives en anteriors períodes preelectorals, i vam decidir repetir aquest format ja que sempre ha funcionat molt bé. Però també és cert que mai havíem obtingut tant èxit de convocatòria, la qual cosa demostra que tenim ara, més que mai, moltíssimes persones compromeses amb Andorra.

Tal com va expressar ahir el President del nostre partit i cap de Govern, Xavier Espot, aquesta alta participació i implicació demostra que darrere tenim la millor gent. Totes aquestes persones són indispensables per poder traçar el projecte que millor respongui a les necessitats de la nostra població. Des de Demòcrates sempre hem dit que totes les persones compten, i ahir va quedar plenament demostrat.

 

Article de la Secretària d’Organització de Demòcrates, Rosalina Areny, publicat al Diari d’Andorra el 5 de febrer del 2023.

Etiquetes: Articles d'opinió, Rosalina Areny

Articles relacionats

L’accés d’Andorra al finançament del Banc Europeu d’Inversions
Suport als autònoms