GovernNotícies

Reunió de poble a Ordino per explicar el projecte de Grifols

3 comentaris

Amb totes les localitats exhaurides però també amb la possibilitat de seguir-la via streaming, el Govern ha celebrat aquest dimecres a la nit una reunió de poble al Centre de Congressos d’Ordino. Mitjançant la transparència i el diàleg, l’acte ha servit per poder explicar tots els detalls del futur Centre de Recerca en Immunologia que implantarà la farmacèutica catalana Grifols. Hi han participat, per resoldre tots els neguits, dubtes i preguntes de la ciutadania, el cap de Govern Xavier Espot, el ministre de Salut Joan Martínez Benazet, el cònsol major d’Ordino Josep Àngel Mortés, el director d’Innovació Científica de Grifols Albert Grifols Coma-Cros, i el director del Departament Industrial de la multinacional Daniel Fleta.

Reunió poble projecte Grifols

Espot ha defensat en la seva intervenció que el futur Centre de recerca és una oportunitat de país, és captació de talent i atracció d’empreses del sector, i és també futur laboral pels joves d’Andorra. “Serà un centre de renom mundial d’alt valor afegit, que permetrà diversificar l’economia del país més enllà dels sectors tradicionals, als que no renunciem”, ha manifestat davant els presents.

Durant més de dues hores de reunió de poble, s’han donat tots els detalls del projecte, el seu impacte, inversió, beneficisrepercussions. Els ciutadans han pogut preguntar presencialment i també telemàticament.

A la reunió hi han assistit, a banda de tot l’equip comunal d’Ordino, les conselleres generals del Grup Parlamentari Demòcrata Sandra Codina i Berna Coma.

Comunicat de Govern aquí.

 

Etiquetes: Govern, Notícies

Articles relacionats

La coalició acorda prorrogar fins al 2022 el gravamen vinculat a la taxa verda
El Consell General faculta el Govern a prorrogar 30 dies més les mesures per protegir la salut de la població