Articles d'opinióRosalina Areny

Sis i Deu

La militància de Demòcrates està convidada dissabte vinent al sisè congrés ordinari del partit. S’havia de celebrar l’any passat, però les restriccions ens van obligar a retardar-lo fins aquesta tardor. Així doncs, amb cert alliberament de les mesures, podem donar al congrés de Demòcrates la notorietat i rellevància que es mereix. En altres paraules, podem obrir l’assistència a totes i tots els militants, la qual cosa ens alegra moltíssim.

Al llarg del congrés es debatran set ponències. Seran el canal per poder tractar, de manera pública i oberta, temes d’actualitat i de país, que ens afecten com a ciutadans i als quals volem contribuir a donar resposta. Destacarem temes que valoren moltes esferes del dia a dia de la ciutadania: ajuts socials, salut mental, joventut, pensions, foment del català, suport al teixit empresarial i diversificació econòmica.

Com a partit, tenim la responsabilitat de fer de vincle entre la societat andorrana i els que lideren el país, traslladant-los els neguits i demandes. També tenim la responsabilitat de fer propostes de millora que treballem com a partit.

D’altra banda, aquest congrés servirà per renovar els càrrecs de l’Executiva.

Finalment, tot i que sense grans pretensions tenint en compte la situació que vivim, dissabte també podrem celebrar els primers deu anys de Demòcrates, cosa que ens enorgulleix i satisfà.

Han passat moltes coses des d’aquell febrer del 2011, en què ens vam establir com a partit. Hem viscut grans esdeveniments, n’hem patit alguns de molt complicats, però sempre hi hem estat.

Celebrar una dècada de vida demostra solidesa i que ja tenim una història darrere.

Estem agraïts als militants i afiliats que conformen aquesta gran família; compartim també la implicació amb d’altres que just comencen al món de la política. També valorem molt la nostra Secció Jove, que ens enriqueix amb el seu entusiasme i frescor.

Cadascuna d’aquestes persones unides amb la mateixa empenta, responsabilitat i il·lusió són les que treballen diàriament per seguir ajudant a escriure la millor història possible per a Andorra.

Les persones compten! Vingueu nombrosos dissabte! Us hi esperem! Per molts anys Demòcrates!

 

Article de la Secretària d’Organització de Demòcrates, Rosalina Areny, publicat al Diari d’Andorra el 28 de setembre del 2021.

Etiquetes: Articles d'opinió, Rosalina Areny

Articles relacionats

Camí a la digitalització
Fita de país al sector de l’esquí