Articles d'opinióNino Marot

Un pas més enllà

Encamp és una parròquia que tradicionalment ha estat al capdavant del desenvolupament social i econòmic del nostre país. Està en el Top-3 tant en superfície com en població. És cert que, fa anys, tant el Pas de la Casa com Encamp havien patit un envelliment i, per molts motius, havien perdut pistonada. Ara, però, i després de l’esforç en la gestió comunal realitzat en els darrers vuit anys, s’han construït les bases per posar remei a aquesta situació. Ara toca anar més enllà!

Per aquest motiu, Units fem Encamp volem impulsar polítiques pro actives en tots els àmbits. Aconseguirem, amb tot el teixit associatiu, col·lectius i, com no pot ser d’altra manera, amb la complicitat dels empleats públics, desenvolupar el pla estratègic de la parròquia. Com sabeu, aquest va ser aprovat el darrer mandat amb el vot favorable de l’oposició. I és que no és una qüestió de color polític. És el compromís que farà, en un termini de quatre anys, que la satisfacció i l’orgull sigui la bandera de la feina feta.

Finalment, serà una victòria de tots. Ho farem amb sentit comú, esforç, dedicació, proximitat i amb plena transparència. Volem comptar amb totes i cadascuna de les parts implicades per aconseguir-ho. Altres candidatures apareixen dia a dia, queixant-se i pronunciant-se negativament en molts àmbits. El nostre tarannà no és aquest. I és que al contrari del que han afirmat altres candidats, el nostre únic objectiu és aportar solucions a tots i cadascun dels problemes que pateix la parròquia.

Des de la humilitat, però alhora amb orgull, puc afirmar que tinc la sort de formar part d’una candidatura plural, regeneradora i també amb experiència. Estructurada, si els electors així ho desitgen, per ser capaços de tirar endavant les propostes programàtiques. Amb molta il·lusió, us animem a seguir la campanya electoral i a participar activament en les eleccions comunals del 15-D.

Josep Maria Marot, número 5 de la llista d’En Comú per Encamp

Etiquetes: Articles d'opinió, Nino Marot

Articles relacionats

Ribbentrop-Mólotov (part II)
A favor de la governabilitat i estabilitat dels comuns