Notícies

Xavier Espot encapçalarà el projecte demòcrata a les eleccions generals del 2019

23/10/2018 Xavier Espot liderarà el projecte de Demòcrates per Andorra de cara a les eleccions generals del 2019. Així ho ha comunicat en el marc de l’executiva extraordinària ampliada de la qual n’han pres part més d’una seixantena de representants i de càrrecs electes de DA a les diferents administracions i òrgans institucionals.

Després de l’acte d’acceptació d’avui, el partit convocarà un congrés extraordinari que tindrà l’objectiu de ratificar la  candidatura que la comissió electoral va proposar a l’executiva, com a resultat de l’encàrrec que se li va fer l’any passat amb la finalitat d’obtenir el candidat amb més consens.

La confirmació per part de Xavier Espot d’encapçalar el projecte de DA ha estat acollida amb aplaudiments per part dels assistents i el suport unànime dels representants de les parròquies a qui Espot ha interpel·lat de forma prioritària per tal d’assegurar la gestació d’un projecte sòlid per afrontar el les eleccions generals i, posteriorment, les comunals.Durant la seva intervenció a l’executiva, Xavier Espot ha assegurat que avui ‘fem un pas més en el procés de sedimentació que ens ha de portar a consolidar el nostre projecte polític, a ampliar les seves bases i a constituir un equip de treball i unes candidatures que ens permetin afrontar amb garanties el cicle electoral de l’any que ve’.

Espot ha acceptat l’encàrrec del partit amb la premissa de treballar en un programa reformista que consolidi la recuperació econòmica i permeti continuar duent a terme polítiques socials: ‘un programa que vetlli per un creixement equilibrat i sostenible i que conservi i potencïi les nostres arrels i la nostra identitat’, ha afegit.

El ja candidat ha avançat que el pròxim pas serà iniciar una roda de contactes amb els comitès parroquials per tal de copsar les seves inquietuds i recollir propostes per incorporar-les al projecte amb el qual s’ha mostrat convençut que es podrà revalidar la majoria de Demòcrates. Projecte i equip són els dos elements que Xavier Espot ha destacat i que, juntament amb el plantejament ideològic de centre reformista permetrà assolir el suport necessari per revalidar les majories actuals i seguir treballant en reformes ‘assenyades i equilibrades’ fonamentals per construir la societat moderna, oberta i competitiva, que sempre ha defensat Demòcrates per Andorra.

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

El grup parlamentari Demòcrata aposta per les mesures urgents previstes a la Llei òmnibus i rebutja de ple les esmemes a la totalitat de l’oposició
El grup parlamentari Demòcrata fa un pas més per assolir una administració moderna, de qualitat, flexible i sostenible