NotíciesPartit

Adrià Espineta, nou president de la Secció Jove de Demòcrates

2 comentaris

Adrià Espineta ha estat escollit nou president de la Secció Jove de Demòcrates. La Secció ha celebrat unes eleccions aquest dijous, amb convocatòria per a tots els militants del partit de menys de 30 anys.

Espineta substituirà a Àlex Flecha, fins ara al capdavant de la Secció Jove, mentre que Eduard Muñoz Pérez, que també havia presentat candidatura, ocuparà el càrrec de Secretari.

Espineta té 27 anys i té estudis de Dret, de Diplomàcia i de Funció Pública Internacional. Ha estat president del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra i va ser el número 11 de la llista En Comú per Andorra la Vella a les eleccions comunals del passat desembre del 2019.

“És un grandíssim honor presidir la Secció Jove de Demòcrates”, ha manifestat Espineta. Ha explicat que es marca el “repte” de seguir fent sentir la veu de tots els integrants de la Secció, per “consolidar-la i ampliar-la amb nous membres”. El nou president ha remarcat la necessitat de seguir treballant “iniciatives i projectes que puguin incidir en la política nacional, amb el toc jove que correspon a la Secció”.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

La Llei de Seguretat Pública permetrà als joves substituir penes per treballs en benefici de la comunitat
Demòcrates reitera el compromís per ajudar llogaters i pensionistes a través de la Llei de mesures urgents