Adrià Palmitjavila

Responsabilitat després del 17-D

Aquest diumenge hem celebrat novament unes eleccions comunals. A cada contesa, la societat té l’oportunitat de decidir el rumb que prendran les administracions els quatre anys vinents. En aquests comicis Demòcrates, amb els seus aliats, ha sigut honorat amb la confiança de 7.956 electors. Com a president de la secció jove vull expressar el meu agraïment per aquest suport en forma de vots, una vegada més. Aquestes eleccions confirmen que Demòcrates segueix sent la formació majoritària al país, també a les corporacions, ja que governarem a quatre de les set parròquies.

La confiança que heu dipositat en el partit i les formacions que ens han acompanyat no és només un suport, sinó també un compromís profund i significatiu amb la responsabilitat que ara recau sobre els candidats electes. Perquè aquesta elecció no és només personal, sinó que es trasllada en la voluntat col·lectiva de construir un futur millor per a tots els ciutadans. Cada butlleta representa una veu i un desig d’un demà més just i equitatiu. És un recordatori que, en la nostra diversitat, trobem la força per construir un futur en el qual cada ciutadà se senti representat i respectat.

Al llarg de la campanya, hem compartit idees i visions de les set parròquies. Ara, més que mai, és el moment de treballar junts, independentment dels pactes i colors polítics, per transformar les idees en realitat. Com deia, cada vot és una expressió de confiança als candidats, que ara s’ha de retornar amb serietat i plena consciència de la responsabilitat que això implica. Sigui governant, o sigui sumant des de l’oposició, com ho farem a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

La responsabilitat que cau en els nostres representants és monumental. Han d’estar compromesos a liderar amb integritat, escoltar amb empatia i treballar incansablement per abordar els reptes que afrontem com a societat.

Agraeixo a cada votant, independentment de la seva elecció, la seva participació en aquest procés democràtic. I felicitem també a totes les candidates i candidats vencedors.

Una vegada més, gràcies per la vostra confiança. Fem Parròquia, però també País!

 

Article d’Adrià Palmitjavila, President secció jove de Demòcrates, publicat al Diari d’Andorra el 19 de desembre del 2023.

Etiquetes: Adrià Palmitjavila

Articles relacionats

Joves i llistes electorals
Compromís de la majoria per esclarir què ha passat amb les pensions d’invalidesa de la CASS