NotíciesOposició Escaldes-Engordany

Demòcrates d’E-E demana al Comú pels increments de personal i de la despesa en assessoraments

Els consellers Demòcrates d’Escaldes-Engordany han entrat al Comú una demanda d’informació perquè detalli el nombre de treballadors, fixes i eventuals, i la despesa en assessoraments externs que fa la corporació. Concretament, demanen pel nombre de treballadors fixes i eventuals que la corporació tenia en plantilla els anys 2020, 2021, i així com durant el primer trimestre d’aquest 2022, juntament amb el detall de la despesa en concepte d’assessoraments, per als mateixos períodes. A la vegada, els consellers taronges, Miquel Aleix, Jordi Vilanova i Núria Barquín també han sol·licitat, dins d’aquesta demanda, el detall del nombre de treballadors que han obtingut un Complement de Responsabilitat Addicional (CRA) i dels eventuals que tenen un contracte per projecte també els anys 2020, 2021 i primer trimestre del 2022.

El motiu d’aquesta petició d’informació és poder tenir al detall la despesa en personal i en assessoraments des de l’inici del mandat, tenint en compte la “preocupació” mostrada pels consellers taronges, reiteradament i de manera pública, sobre els increments que consten als pressupostos del Comú escaldenc. Concretament, ha exposat Vilanova, s’ha passat dels 9,9 milions d’euros pressupostats el 2020, als 11,4 per a aquest 2022, més d’1,5 milions d’augment que “ja queda consolidat any a any”. 

Paral·lelament, i tot i aquests increments, l’actual majoria continua apostant pels assessoraments externs, tècnics i jurídics, en detriment de la seva plantilla de treballadors fixes.

Etiquetes: Notícies, Oposició Escaldes-Engordany

Articles relacionats

Aprovem la llei que modernitza, agilitza i fa més sostenible i transparent la contractació pública
Demòcrates d’Escaldes alerta que els canvis al POUP frenaran un projecte de 40 habitatges de lloguer