Notícies

Demòcrates impulsarà una comissió de treball per frenar l’abstenció

1 comentari

La presentació del Projecte de llei del pressupost per al 2020 i el marc pressupostari 2020-2023, a càrrec del ministre de Finances, Eric Jover, ha obert la primera reunió del Comitè Executiu de Demòcrates d’aquest 2020. L’Executiva ha avalat les xifres exposades per Jover, que marquen el rumb polític de l’any en curs i de la legislatura en general.

Serra Executiva

D’altra banda, l’Executiva ha avaluat els temes cabdals del que serà el pla de treball de Demòcrates pel 2020. S’ha acordat que una de les primeres comissions tractarà la problemàtica de l’abstenció, a través d’una anàlisi de la Llei qualificada del règim electoral i del referèndum, i de la proposició de llei per modificar-la, que actualment es troba al Consell General.

Finalment, el president de la Secció Jove del partit, Àlex Flecha, ha explicat el contingut i característiques de l’European Youth Event 2020, esdeveniment que tindrà lloc els propers 29 i 30 de maig al Consell d’Europa a Estrasburg. Dos integrants es desplaçaran a aquest esdeveniment europeu per representar el partit.

Alex Flecha Executiva

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

La bona gestió de Demòcrates permet liderar quatre comuns en el nou mandat
Habitatge, transport públic i salaris centren les esmenes al pressupost dels grups de la majoria