Eleccions comunals 2019Notícies

Demòcrates per Escaldes-Engordany escenifica la unió de persones i de projecte per a les eleccions comunals

La candidatura escaldenca Demòcrates+Independents ha presentat aquest divendres al vespre el seu lema, ‘Junts fem Escaldes-Engordany’, que serà el que s’utilitzarà per a la campanya electoral que comença aquest diumenge. La formació taronja també ha fet públic el logotip, un clip que simbolitza la unió de cadascuna de les persones que conformen el projecte.

Aquesta unió ha quedat escenificada amb una fotografia conjunta de tots els membres del Comitè Parroquial i d’altres militants escaldencs, per mostrar que tot l’equip va en la mateixa direcció per treballar intensament i intentar aconseguir els millors resultats per a les eleccions del 15 de desembre. Entre ells hi havia el cap de Govern, Xavier Espot, els dos candidats a cònsols, Miquel Aleix i Núria Barquín, l’excap de Govern i també excònsol, Toni Martí, i els actuals cònsols major i menor, Trini Marín i Marc Calvet, entre d’altres.

Barquín ha recordat que el projecte de Demòcrates va començar el 2011, llavors liderat per Martí. Vuit anys més tard “el projecte continua igual de fort”, ara liderat per un altre escaldenc, Xavier Espot.

Pel que fa a la candidatura que es presenta als comicis, es marca l’objectiu de donar un impuls a la parròquia, però aprofitant el gran bagatge que deixa l’equip comunal sortint.

El lema ‘Junts fem Escaldes-Engordany’, va més enllà de la unió de les persones, ha manifestat la candidata a cònsol menor, “és la unió de projectes i d’idees”.

Barquín també ha avançat que volen donar una volta al concepte polític de consultar els ciutadans cada quatre anys. S’ha d’entendre la tasca comunal com un procés permanent de consulta amb la ciutadania, perquè els escaldencs i escaldenques puguin tenir veu i vot a l’hora de decidir quins projectes es tiren endavant per a la parròquia.

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

El GPD vota a favor de millorar les bonificacions que reben les persones amb dificultats per pagar tarifes de llum i telèfon
Més de 200 persones donen el tret de sortida a la campanya d’En Comú i Demòcrates