Eleccions comunals 2019Notícies

Demòcrates valida les llistes que concorreran a les eleccions comunals del 15 de desembre

Demòcrates ha celebrat aquest diumenge al vespre el Congrés Extraordinari per presentar les candidatures de les eleccions comunals del pròxim 15 de desembre. Totes elles han estat validades pels afiliats del partit, en un acte que s’ha celebrat al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Demòcrates serà present a totes les parròquies, en alguns casos “pilotant el projecte”, en d’altres “ajudant” i sumant-se a projectes d’altres formacions, tal com ha destacat el secretari general del partit, Jaume Serra. Les llistes s’han format buscant “cohesió” i sintonia entre tots els noms de les persones que les integren.

Espot i Serra

S’han validat les candidatures de Canillo, Encamp, Ordino, la Massana (els noms de les tres persones que s’integren a la llista conjunta amb Ciutadans Compromesos), Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. A Sant Julià de Lòria la llista encara no està definitivament tancada.

El president del partit, Xavier Espot, ha estat l’encarregat de fer el discurs previ a la validació de les candidatures. Ha defensat el tarannà de Demòcrates: “Nosaltres no hem estat mai una força que viu del conflicte o que es fa gran en la discòrdia”, ha subratllat, perquè “som persones que sabem sumar i deixar de banda els interessos o impulsos personals” a favor de l’interès del país.

Xavier Espot

Espot ha criticat el Partit Socialdemòcrata, disposat “a pactar amb tothom -prescindint de programa i de principis- amb l’única condició de deixar-nos aïllats a nosaltres”.

No és el cas de Demòcrates, ha defensat el president del partit, que ha obert les candidatures a persones “independents, fent pactes amb d’altres formacions polítiques que apostin per la centralitat i la moderació”, o “integrant-nos en plataformes àmplies”.

Un cop validades les candidatures, l’acte ha finalitzat amb una foto conjunta amb tots els candidats de les llistes de cada parròquia.

Candidats a cònsols de les llistes de Demòcrates:

Canillo: Francesc Camp i Marc Casal

Encamp: Laura Mas i Joan Miquel Rascagneres

Ordino: Josep Àngel Mortés i Eva Choy

Andorra la Vella: Conxita Marsol i David Astrié

Escaldes-Engordany: Miquel Aleix i Núria Barquín

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

Laura Mas i Joan Miquel Rascagneres lideraran la llista de DA a Encamp
Demòcrates serà present a sis parròquies i dona suport a Desperta Laurèdia el 15-D