Notícies

Demòcrates visita el Pas de la Casa per copsar amb els hotelers i els comerciants la seva situació pel tall a l’RN-22

El cap de llista de Demòcrates, Xavier Espot, i els també consellers generals, Carles Enseñat i Maria Martisella, han visitat aquest matí el Pas de la Casa per analitzar amb els comerciants i els hotelers de la localitat les afectacions pel tall de la carretera RN-22 a causa d’una esllavissada. Xavier Espot ha explicat que els onze consellers generals de Demòcrates ‘farem tot el possible per donar suport’ als establiments afectats pel tall i també al Govern, que s’encarrega de la gestió de la situació de la via conjuntament amb les autoritats franceses.

Espot, que ha afegit que ‘el camí que ha traçat’ l’executiu ‘és el que correspon i el que toca’, ha destacat que totes les accions ‘que es poden contemplar les està preveient el Govern’ i que, per això, Demòcrates les recolzarà ‘perquè es puguin tirar endavant com més aviat millor’. En aquest sentit, Xavier Espot ha destacat que s’han valorat una sèrie de mesures com la gratuïtat del Túnel d’Envalira, que ja s’està aplicant, i altres accions que es posaran en marxa pròximament.

D’altra banda, el cap de llista de Demòcrates ha fet una crida als ciutadans perquè consumeixin al Pas de la Casa amb la finalitat de col·laborar amb les parts del territori ‘que ho passen més malament’.

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

Roser Suñé és escollida primera síndica general de la història d’Andorra i advoca per ‘assolir els consensos necessaris’ a través del diàleg
El Grup Parlamentari Demòcrata presenta la candidatura de Xavier Espot a cap de Govern