Eleccions Comunals 2023Notícies

Maria del Mar Coma i Eduard Betriu encapçalaran la llista d’ACO+DA d’Ordino

Maria del Mar Coma i Eduard Betriu seran el número 1 i 2 respectivament de la llista d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates per a les Eleccions Comunals que tindran lloc el 17 de desembre. El Comitè Executiu d’ACO + DA s’ha reunit aquesta nit i ha validat per unanimitat que Coma i Betriu encapçalin la candidatura, que té l’objectiu de repetir la victòria de fa quatre anys i mantenir el lideratge a la corporació ordinenca.

Maria del Mar Coma és l’actual consellera de Finances i Pressupost del Comú, mentre que Betriu és el conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat. Ambdós han assistit a la reunió, que ha comptat amb la presència d’una trentena de persones. 

Els candidats, conjuntament amb membres del Comitè, treballaran les properes setmanes per completar la resta de persones que configuraran la la llista i elaborar el programa electoral.

La decisió unànime sobre els qui seran els caps de la llista d’ACO+DA per als comicis confirma la bona entesa entre les dues formacions. També la voluntat de seguir treballant en un projecte conjunt pel benestar de les ordinenques i ordinencs i pel millor futur de la parròquia.

Etiquetes: Eleccions Comunals 2023, Notícies

Articles relacionats

Marc Casal acompanyarà Jordi Alcobé al capdavant de la llista de Demòcrates a Canillo
Els consellers Demòcrates d’E-E, a favor de la compra d’una parcel·la a la part alta