NotíciesOposició Escaldes-Engordany

Els consellers Demòcrates pregunten al comú d’Escaldes-Engordany pels salaris dels nous càrrecs de confiança

Miquel Aleix, Núria Barquín i Jordi Vilanova, consellers Demòcrates del comú d’Escaldes-Engordany, han entrat aquest dimecres una pregunta perquè sigui inclosa a l’ordre del dia del Consell de Comú que se celebrarà aquest pròxim divendres. Concretament, han demanat més informació sobre la remuneració que rebran diversos nous càrrecs de confiança i de relació especial que l’actual majoria, liderada per Rosa Gili, ha contractat recentment.

Els consellers sol·liciten quin és el salari brut anual que rebrà el nou assessor d’estratègia, comunicació i protocol; l’assessora de programes estratègics; l’assessora de finances; l’assessora d’administració i gestió; el secretari general; i la interventora comunal.

“Atès que el comú en cap moment ha fet públic ni ha informat als consellers de la minoria de les remuneracions convingudes, i sobretot amb l’objectiu de disposar d’una corporació transparent, eficient i propera al ciutadà, sol·licitem que s’informi de la remuneració acordada”, han exposat els consellers taronges.

Demòcrates demana per les remuneracions amb l’objectiu de disposar d’una corporació transparent, eficient i propera al ciutadà

La pregunta ha estat formulada d’acord amb el previst a l’article 23 de l’Ordinació d’organització i funcionament dels comuns.

Etiquetes: Notícies, Oposició Escaldes-Engordany

Articles relacionats

Compromís davant la FAAD per facilitar el vot a les persones amb discapacitat
Calvó explica al Consell General les millores que aporta la nova etiqueta energètica