NotíciesPartit

Laura Mas i Xavier Fernàndez encapçalaran la llista d’UP+DA d’Encamp per al 17-D

Laura Mas i Xavier Fernàndez seran els caps de la llista d’Units per al Progrés + Demòcrates d’Encamp a les Eleccions Comunals del proper 17 de desembre. Així s’ha decidit en la reunió de l’Executiva d’UP+DA, celebrada aquest dilluns a la tarda i que ha comptat amb l’assistència d’unes 25 persones.

L’Executiva ha avalat per unanimitat que Fernàndez acompanyi a l‘actual cònsol major, Laura Mas, al capdavant de la llista per la seva àmplia experiència al Comú, en aquest darrer mandat com a conseller d’Aparcaments i Via Pública, i d’Infància, Joventut i Esports, i treballant colze a colze tant amb Mas com amb la resta de l’equip comunal. També s’ha valorat, de Fernàndez, que és una persona molt coneguda al poble, amb un tarannà proper amb les encampadanes i encampadans.

L’Executiva valora l’àmplia experiència al Comú de Fernàndez i el seu tarannà proper amb les encampadanes i encampadans

Pel que fa a l’actual cònsol menor, Jean-Michel Rascagnères, no repetirà tàndem amb Mas per motius familiars i laborals. En aquest sentit, l’Executiva d’UP+DA li ha volgut fer, en el marc de la reunió, un especial agraïment per la tasca desplegada els darrers quatre anys, la seva professionalitat i “generositat” a paraules de Mas, acompanyant-lo en “en els bons moments, però també en els difícils”.

L’actual consol major ha volgut agrair el suport de l’executiva i ha afirmat que “afrontem el repte amb moltes ganes i energia, perquè hi ha projectes amb els quals ens vàrem comprometre, que volem transformar-los en una realitat els propers quatre anys”.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

Jordi Alcobé, cap de llista de Demòcrates a Canillo per a les Eleccions Comunals del 17-D
Marc Casal acompanyarà Jordi Alcobé al capdavant de la llista de Demòcrates a Canillo