NotíciesPartit

Les III jornades Martí Salvans comencen a agafar forma

Aquest dimecres al vespre es va celebrar la reunió mensual del Comitè Executiu de Demòcrates. Una reunió que va servir per començar a concretar la celebració de les III Jornades Martí Salvans, que tindran lloc a mitjans de maig.  Les Jornades  es van idear com un espai de debat, obert i inclusiu, on la fita no és cap altra que la d’entendre com evoluciona el nostre entorn. Es conviden a ponents experts en la matèria escollida i s’organitzen taules de debat.

També durant l’Executiva, es van definir els temes que centraran les pròximes reunions informatives obertes a militants, simpatitzants del partit i ciutadania en general. La propera se celebrarà a finals de mes. Tots els presents a la reunió van coincidir a ressaltar l’èxit de la primera reunió d’aquest any, ara fa unes setmanes, en què el ministre de Finances, Eric Jover, va plantejar els reptes que suposa per a Andorra entrar al Fons Monetari Internacional, així com la situació actual de la branca de jubilació de la CASS. Habitatge o la nova etiqueta energètica per als edificis i immobles són propers temes a tractar.

Els joves i la seva implicació en el partit també van centrar part de l’Executiva. Dins de la Secció Jove, s’organitzaran xerrades per tractar continguts d’actualitat que puguin ser del seu interès.

Executiva Joves

Finalment, i just abans de tancar la reunió fent un repàs de l’actualitat política nacional i comunal, es va comentar el treball que està fent la Comissió creada per facilitar l’accés al vot, i que planteja amb accions concretes sobretot entre el col·lectiu de discapacitats i per millorar el vot per correu.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

Demòcrates vota a favor d’un pressupost que “combat els problemes reals de la població amb les capacitats reals del país”
Posem fi a la distinció entre unions civils i casaments