Articles d'opinióRosalina Areny

Orgullosos dels nostres estudiants

Davant la greu crisi sanitària en la qual ens trobem mundialment immersos, una sèrie de mesures urgents s’han hagut d’adoptar des del Govern amb relació al Covid-19.

Entre aquestes mesures, la del tancament de les escoles del país ha estat una de les primeres a fer-se efectives.

És legítim que la inquietud dels pares, alumnes, docents, direcció i tot el personal dels centres dels tres sistemes educatius es faci palesa. En aquest punt, és essencial destacar la importància d’assegurar la continuïtat de les nostres missions pedagògiques, gràcies a les diferents modalitats ja existents i d’altres que s’estan perfilant, adaptades a les restriccions de reagrupament i vida social.

Hem de garantir la continuïtat del nostre servei públic d’educació, a través de plataformes telemàtiques i de treball a distància, que permeten estar constantment connectats amb ells i a la seva disposició.

Tots els mitjans són bons per estar en contacte amb els alumnes! Des de les plataformes de cada sistema educatiu, passant per una pàgina que està creant l’àrea de Desenvolupament Tecnològic Educatiu, que recollirà eines telemàtiques per poder treballar en línia.

Una pàgina que està creant l’àrea de Desenvolupament Tecnològic Educatiu, que recollirà eines telemàtiques per poder treballar en línia

A la vegada, els adults que estem amb els joves els hem d’ajudar a organitzar-se perquè, durant aquests dies, segueixin una disciplina diària i una rutina pautada, que els permeti avançar de forma progressiva i equilibrada. Hauríem d’intentar mantenir un horari de treball a casa molt proper al de l’escola. Els aportarà seguretat i un repartiment de les tasques diàries que no els farà perdre el ritme de treball escolar, i alhora els confortarà en el seu aprenentatge, amb serenitat.

Per acabar, vull destacar que ens sentim molt orgullosos dels nostres estudiants, que mostren interès i responsabilitat, per seguir avançant en la seva progressió i aprenentatge i només podem animar-los a seguir en aquesta direcció.

Ens sentim molt orgullosos dels nostres estudiants, que mostren interès i responsabilitat, per seguir avançant en la seva progressió i aprenentatge

És gràcies a la implicació i a la solidaritat de tots nosaltres que un cop més Andorra i els seus habitants sortirem airosos i enfortits d’aquesta situació. Més que mai, les persones comptem!

Etiquetes: Articles d'opinió, Rosalina Areny

Articles relacionats

L’encert de la Constitució
Reflexió, responsabilitat i lideratge