Articles d'opinióMarc Jové

Per un objectiu comú a la Massana

1 comentari

Sempre he pensat que, quan coneixes a una persona o a un grup de persones, la primera impressió és la que compta i, amb sinceritat, la impressió que el grup de Demòcrates ens hem endut tant dels companys de Ciutadans Compromesos com de Liberals d’Andorra ha estat molt bona. Ja fa uns mesos que treballem plegats amb il·lusió per a aquest objectiu comú i, la veritat, considerem que a banda d’haver tingut una rebuda immillorable, ens sentim plenament integrats i escoltats en el si d’aquesta agrupació. No obstant això, no perdem mai de vista la nostra identitat i el conjunt de persones que representem i que han estat fidels a Demòcrates a la Massana.

Ja fa uns mesos que treballem plegats amb il·lusió per a aquest objectiu comú i, la veritat, ens sentim plenament integrats i escoltats en el si d’aquesta agrupació

M’atreveixo a dir que haver conclòs aquest pacte de coalició amb els companys de CC i LA és un fet que serà recordat. Hem estat capaços de deixar tots de banda les nostres diferències i unir-nos per un objectiu comú, que és treballar per la parròquia de la Massana. Crec que la candidatura de CC+DA+LA de la Massana, de la que tinc el privilegi de formar-ne part, és una candidatura ben estructurada i que representa molt bé tots els ciutadans de la parròquia. Comptem amb gent implicada i preparada, i celebro especialment que aquesta llista l’encapçalin dues dones, la seva paritat i que puguem ser un exemple d’igualtat, ja que la política és participació ciutadana, és a dir, la implicació de totes i tots per a un objectiu comú.

Respecte a la situació electoral singular i sense precedents a la nostra parròquia, que enguany comporta que només concorrem la candidatura de CC+DA+LA a les pròximes eleccions comunals, faig una crida a la participació ciutadana a tots els electors de la Massana, ja que l’objectiu comú que defensem és cosa de tots. En el nostre projecte tenen cabuda totes les opinions i aportacions amb independència de la seva procedència, sempre que regni el sentit comú, sumin per la parròquia, pels seus ciutadans, i per a Andorra.

Per part nostra prometem una proximitat al ciutadà exemplar, és el nostre deure estar accessibles per escoltar-vos i treballar totes i cadascuna de les propostes que ens feu arribar, així com comunicar tots aquells temes que siguin d’interès i us afectin directament en tant que ciutadans. Per tant, no oblideu que treballem per vosaltres i restem a la vostra disposició. Per tots aquests motius, necessitem comptar amb el vostre suport.

Apreciats ciutadans de la parròquia de la Massana, us animo que us impliqueu en el nostre projecte, us el feu vostre, i el dia 15 de desembre del 2019 participeu en les pròximes Eleccions Comunals 2019.

Units sumem, seguim endavant!

Etiquetes: Articles d'opinió, Marc Jové

Articles relacionats

Comencen les festes de Nadal a Ordino
Augment dels sous i pensions: només 17 vots a favor