Eleccions comunals 2019Notícies

‘Units fem’, lema per agrupar diferents sensibilitats a Andorra la Vella, Encamp i Ordino

Les candidatures d’‘En Comú per Andorra la Vella’, ‘En Comú per Encamp’ i ‘En Comú per Ordino’ utilitzaran la fórmula ‘Units fem’ com a lema de la campanya que arrenca aquest diumenge 1 de desembre.

David Astrié (número 2 de la llista d’Andorra la Vella), Xavier Herver (número 5 de la llista d’Ordino) i Andreu Riba (número 7 de la llista d’Encamp) han estat els encarregats d’exposar aquest dimarts al migdia els motius pels quals s’ha escollit el nom ‘En Comú’ i el lema ‘Units fem’ per a les eleccions comunals del 15 de desembre. Astrié ha destacat que la “política cada cop tendeix més cap a sumar diferents sensibilitats” i aquesta és la filosofia que ha portat cap al lema “Units fem Andorra la Vella”. L’aspirant a cònsol menor ha destacat les “facilitats” que s’han creat per consensuar el programa entre les diferents forces que formen la candidatura a la capital.

Per la seva part, Herver ha explicat que les coalicions, que tenen el color turquesa com a denominador comú, han optat “pel dibuix d’un clip com a logotip perquè simbolitza la unió de les diferents forces”. Finalment, Riba ha incidit en què “la unió ens permet sumar” per a un projecte ‘En Comú’.

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

Canvis a la Llei de Seguretat Pública per endurir les sancions per la venda d’alcohol als menors
Els comuns Demòcrates han reduït 88 milions d’euros el deute