NotíciesOposició Escaldes-Engordany

Els consellers d’Escaldes celebren l’embelliment del passeig del Riu però demanen “més ambició” en el projecte

Els consellers Demòcrates del Comú d’Escaldes-Engordany Miquel Aleix, Núria Barquín i Jordi Vilanova han votat a favor de l’adjudicació del projecte de reforma i embelliment del passeig del Riu, perquè “és necessari, s’ho mereix la zona i totes les ciutadanes i ciutadans de la parròquia”, ha defensat Vilanova. Ara bé, Aleix ha recordat que aquest projecte era una prioritat del programa electoral de Demòcrates a les passades eleccions comunals, i que proposava un pla “més ambiciós” que el plantejat per la corporació socialdemòcrata. El projecte cercava “obrir la parròquia al riu Valira” fins a Andorra la Vella, amb un passeig agradable per passejar-hi a banda i banda.

Aleix ha afegit que a la majoria “li falta ambició i veure més enllà”. La corporació hi destinarà 200.000 euros i ho farà per trams. En aquest sentit Aleix ha confiat que, passada la situació de crisi actual, el Comú “no deixi perdre el projecte” que proposava Demòcrates i es facin inversions més destacades a la zona.

Aleix ha afegit que a la majoria li falta ambició i veure més enllà, i ha demanat al Comú que no deixi perdre el projecte que proposava Demòcrates

També en sessió de Consell de Comú celebrada aquest divendres a la tarda, els consellers taronges han votat en contra de l’externalització dels opis de la parròquia, per considerar que la proposta no s’adhereix als temps actuals i suposa posar “barreres arquitectòniques”, tal com ha lamentat Barquín.

En aquest sentit, Vilanova ha plantejat que caldria apostar per un model “més modern” que passi per la digitalització dels opis, perquè pugui haver-hi més rotació, siguin menys invasius i també doni al teixit empresarial més possibilitats de donar-se a conèixer.

Vilanova ha plantejat que caldria apostar per un model més moder d’opis que aposti per la digitalització

Finalment, Demòcrates d’Escaldes ha votat a favor d’una modificació de l’Ordinació d’ajudes per a empresaris i autònoms aprovada fa un mes, a petició de la Cambra de Comerç, perquè els cursos i altres serveis que ofereix puguin entrar en aquesta Ordinació. “És una demanda que té tot el sentit del món”, han defensat.

Demòcrates també ha votat a favor de donar responsabilitats administratives al cap de Cadastre en cas d’absència del cap del Departament d’Urbanisme.

Etiquetes: Notícies, Oposició Escaldes-Engordany

Articles relacionats

La tercera Llei Òmnibus allarga els ERTO, les ajudes als autònoms i les reduccions als lloguers
La coalició enllesteix la Llei d’actius digitals i l’envia a les entitats i sectors implicats