Eleccions comunals 2019Notícies

L’Executiva de Demòcrates valida el perfils dels candidats que ja han acceptat concórrer a les eleccions del 15-D

El Comitè Executiu de Demòcrates s’ha reunit aquest dimecres al vespre amb les eleccions comunals del pròxim 15 de desembre com a punt principal de l’ordre del dia. L’Executiva ha analitzat els perfils dels candidats que ja han confirmat que lideraran les llistes taronges per als comicis. És el cas de Francesc Camp i de Marc Casal, número 1 i 2 a la candidatura de Canillo, i de Miquel Aleix i Núria Barquín, número 1 i 2 a Escaldes-Engordany. Se sumen a les ja anunciades candidatures de Conxita Marsol per a cònsol major a Andorra la Vella i de Josep Àngel Mortés per a Ordino.

L’Executiva ha validat els perfils dels candidats i, tant pel que fa a les seves llistes com pel que fa a la resta de llistes parroquials, ha tractat l’evolució d’aquestes, així com les possibles aliances amb d’altres formacions polítiques.

També durant la reunió s’ha donat el tret de sortida al treball per a l’estratègia comunicativa i de gestió que es durà a terme durant tot el període electoral, que arrencarà amb l’inici de la campanya, l’1 de desembre. S’han definit els diversos grups que treballaran en el desenvolupament de la campanya.

Executiva 16/10                     Executiva 16/10

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

El Grup Parlamentari Demòcrata vota en contra de la proposició de llei del GPS perquè “posa en perill el sistema de pensions”
Els grups de la coalició entren a tràmit la Declaració d’emergència climàtica